Voždovac ponovo podržao humanitarnu fondaciju Zajedno za život

Izvor: Beta OMS, 23.Okt.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac ponovo podržao humanitarnu fondaciju Zajedno za život

Fudbalski klub Voždovac je na utakmici sa Crvenom zvezdom prvi put u istoriji nosio dresove sa logotipom humanitarne fondacije "Zajedno za život", a na utakmici protiv Mladosti kapiten Voždovca Miloš Pavlović nosio je traku sa logotipima kluba i fondacije i time još jednom pružio podršku ovoj humanitarnoj fondaciji.Gest kapitena Miloša Pavlovića je oduševio sve prisutne. Miloš je pokazao ljudsku veličinu, a podržali su ga i saigrači i ceo FK Voždovac. Pavlović je izjavio da će se uvek odazvati ovakvim akcijama i da je kao kapiten kluba imao čast i privilegiju da bude ambasador kluba u raznim projektima. "Nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, gde smo nosili dresove sa logotipom Fondacije "Zajedno za život", došao sam na ideju da ponesem i traku sa identičnim logotipom. Ljudi iz kluba su mi izašli u susret i podržali moju ideju, jer mislim da pored doniranja novčanih sredstava, činimo i veliku stvar samim podizanjem svesti u svom okruženju. Drago mi je da postigli efekat koji smo želeli i da su svi u našem okruženju pozitivno reagovali", izjavio je Pavlović za klupski sajt.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. (Kraj OMS poruke)

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Voždovac i "Zajedno za život": Ima efekta

Izvor: Mondo, 23.Okt.2018

FK Voždovac opet podržao humanitarnu fondaciju "Zajedno za život"...Fudbalski klub Voždovac je na utakmici sa Crvenom zvezdom prvi put u istoriji nosio dresove sa logotipom humanitarne fondacije "Zajedno za život", a na utakmici protiv Mladosti kapiten Voždovca Miloš Pavlović nosio je traku sa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.