Vojvodina dovela pojačanje iz Bundeslige!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2016, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina dovela pojačanje iz Bundeslige!

Superligaš iz Novog Sada dobio je u četvrtak još jedno veliko pojačanje pred nastavak prolećnog dela sezone. Radi se o bivšem fudbaleru Partizana koji na "Karađorđe" stiže iz Hofenhajma.

Fudbalski klub Vojvodina angažovao je još jedno kvalitetno pojačanje u zimskom prelaznom roku, pošto se nakon Milana Stepanova, Dejana Melega, Milana Milinkovića ekipi priključio i Filip Malbašić.

Bivši fudbaler Rada i Partizana na "Karađorđe" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stiže iz Hofenhajma u kojem nije uspeo da se nametne iako je u Nemačku otišao kao veliki potencijal.

Superligaš iz Novog Sada saopštio je da je Filip Malbašić potpisao ugovor do juna 2018. godine i da se već priključio prvotimcima koji se pripremaju za prolećni deo sezone.

Filip Malbašić će u Vojvodini pokušati da rehabilituje svoju karijeru koja se nalazi u silaznoj putanji od momenta kada se priključio Hofenhajmu.

Podsećamo da je Filip Malbašić u sezoni 2013/2014 kao pozajmljen igrač upisao 19 nastupa u dresu Partizana, a u narednom periodu krilni fudbaler će nastupati za jednog od konkurenata crno-belih u borbi za vrh tabele.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POVRATAK U SRBIJU: Nekada crno-beli, sada crveno-beli

Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2016

Dojučerašnji fudbaler Hofenhajma Filip Malbašić (23) od danas je novi igrač FK Vojvodina.. . Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio još jedno vredno pojačanje. Novi igrač “stare dame” postao je Filip Malbašić, koji je u redove crveno-belih stigao iz nemačkog bundesligaša Hofenhajma....

Nastavak na HotSport.rs...

Bandalovski tražio da ide iz Partizana! Stigla još jedna ponuda za Božinova

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 09:40

Šta će biti sa bugarskim internacionalcima u Humskoj 1....Otišao je Petar Grbić u turski Ahisar, Stefan Babović se pominje kao pojačanje Fajenorda, Nenad Marinković će nazad u Voždovac, a sledeći fudbaler koji bi mogao da napusti Partizan u zimskom prelaznom roku je - Ivan Bandalovski...Štaviše,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.