Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESTI IZ SARAJEVA: Bivši fudbale Vojvodine oblači dres Olimpika

Fudbalski klub Olimpik iz Sarajeva ozbiljno planira da ostane u ligi, pa je zato angažovao dvojicu fudbalera, 24-godišnji Armin Mahović i 22-godišnji Slaviša Radović.

Dres popularnih “vukova” će do kraja sezone nositi Mahović, bivši fudbaler Travnika, koji je poslednju epizodu imao u kanadskom klubu Brendford Galaksi. Ovaj fudbaler igra na poziciji krilnog napadača,a u Olimpik dolazi kako bi pomogao ekipi u borbi za opstanak. Osim Travnika Mahović >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je još nastupao za Bratstvo, Goražde,Čapljinu, Rudar Kakanj, a jedno vreme je bio u omladinskim selekcijama Željezničara.
Pored Mahovića ugovor za Olimpikom je potpisao i Slaviša Radović, momak koji igra po levom krilu, i dolazi iz Vojvodine. Pre Vojvodine nastupao je za Drinu iz Zvornika. U klubu su uvereni da su doveli prava pojačanja za nastavak sezone, i borbu za opstanak.
Podsećanja radi, Olimpik je prvi deo sezone završio na 11. mestu, sa četiri boda manje od Viteza koji je prvi “iznad crte”.
Pripremio : Nikola Mrdalj
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.