Vojvodina - Rapid uživo na RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2012, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina - Rapid uživo na RTV

NOVI SAD -

Fudbalski klub Vojvodina danas igra treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope protiv bečkog Rapida.

Od Atletiko Madrida u Novom Sadu nije bilo atraktivnijeg gosta, a o današnjoj utakmici za Radio - televiziju Vojvodine, Dušan Vlaović, potpredsednik FK Vojvodina, rekao je da je to utakmica koja piše istoriju fudbalskog kluba Vojvodina.

"Najavljen je veliki broj navijača koji dolaze iz Beča i oni će biti smešteni na južnu trinibu, sve teče >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << po planu za pripremu i veliko je interesovanje za utakmicu", rekao je Vlaović.

Vlaović je naglasio da će biti drastična kontrola na ulazu u stadion jer je ovaj meč označen kao utakmica povećanog rizika. Policija će snimati sam stadion, prostor oko stadiona i širi centar grada pre, za vreme i posle utakmice.

Karte za današnji meč koštaju 500, 400 i 200 dinara, prodaju se od 11 časova.

Vlaović je istakao da će Vojvodina igrati ofanzivno, a u novosadskoj ekipi, uprkos dobroj igri i ubedljivom trijumfu u prošlom kolu nad Suduvom, svesni su da ih protiv tima iz Beča čeka izuzetno težak zadatak.

Radio - televizija Vojvodine prenosiće utakmicu Vojvodina - Rapid direktno na svom Prvom kanalu sa početkom od 20 časova i 40 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.