Vojvodina se protiv Rapida uzda u formu i navijače

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Avg.2012, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina se protiv Rapida uzda u formu i navijače

Još dva dana ostalo je do prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope koji se igra na „Karađorđu” 2. avgusta, a rival je jedna od najboljih austrijskih ekipa bečki Rapid.
Pred stručnim štabom novosadskog superligaša i igračima je utakmica novog evropskog izazova dokazivanja da tim Vojvodine vredi ne samo u našim već i u evropskim uslovima. Mladi Poletanović kaže da ekipa sa puno optimizma dočekuje meč sa Rapidom.
Ne znamo puno o njima, prve informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dobili smo od Petra Škuletića koji je igrao za LASK iz Linca. Ipak, ne verujem da će biti nekih nepoznanica u pogledu igre rivala, dočekaćemo ih potpuno spremni.
Odlično je odigrao vezni red pogotovo u revanšu za meč u četvrtak od onih koji su dobili priliku biće upotpunjena konkurencija sa novajlijom Seržinjom Grinom. Stekao je pravo nastupa, izdržao je kaznu zarađenu u dresu Levskog:
Odličan je igrač upotpunio je zdravu konkurenciju u veznom redu. Spreman sam da zaigram, a na šefu je da odluči da li ću biti u startnoj postavi – kaže Poletanović.
Kao i svi ostali prvotimci i Poletanović se uzda u veliku podršku navijača.
Iskreno da kažem očekujem da će tribine na „Karađorđu” biti dosta popunjene, očekujem da će nas od prvog minuta podržati, dodatno motivisati da izgaramo na terenu, pružimo kvalitetnu igru i steknemo neku prednost pred revanš. Ubeđen sam da ih možemo nadigrati – istakao je na kraju Marko Poletanović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki: Dovoljan je jedan klik da se prevaziđe pritisak (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 01.Avg.2012

Pred prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, koju Crvena zvezda igra protiv Omonije, trener crveno-belih Robert Prosinečki očekuje da će njegova ekipa pokazati pravo lice i kvalitet koji poseduje.

Nastavak na Sportal.rs...

Vojvodina-Rapid – utakmica povećanog rizika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2012

NOVI SAD -..U četvrtak, 2. 08. 2012. godine, u 21,00, na stadionu "Karađorđe" odigraće se fudbalska utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između ekipa "Vojvodine" iz Novog Sada i "Rapida" iz Beča...Budući da je Fudbalski savez Srbije proglasio ovu utakmicu "sportskom priredbom povećanog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Fudbalska groznica trese Novi Sad

Izvor: OkRadio.rs, 01.Avg.2012

Novi Sad je spreman za spektakl!  U "srpsku Atinu" stiže bečka konjica, lider austrijskog prvenstva Rapid, rival Vojvodine u trećem kolu kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope. Grad na Dunavu je potpao pod fudbalsku euforiju, traži se karta više, sve je u znaku meča "lala" i Austrijanaca i nema...

Nastavak na OkRadio.rs...

Vojvodina - Rapid uživo na RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2012, 02:30

NOVI SAD -..Fudbalski klub Vojvodina danas igra treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope protiv bečkog Rapida...Od Atletiko Madrida u Novom Sadu nije bilo atraktivnijeg gosta, a o današnjoj utakmici za Radio - televiziju Vojvodine, Dušan Vlaović, potpredsednik FK Vojvodina, rekao je da je to utakmica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

LE: Austrijanci strahuju od Moreire

Izvor: Sportal.rs, 02.Avg.2012

Vojvodina ili Rapid? Ko će zadovoljniji otputovati na revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Beč, znaće se oko 23 časa. Novosađani su uspešno savladali prvu prepreku, Suduvu, ali ih sada očekuje teži zadatak.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.