Viljaš-Boaš želi da učestvuje u reliju Dakar

Izvor: Blic, 01.Okt.2011, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljaš-Boaš želi da učestvuje u reliju Dakar

Trener engleskog fudbalskog prvoligaša Čelsija, Portugalac Andre Viljaš-Boaš otkrio je da mu je san da jednog dana učestvuje u čuvenom reliju Dakar u konkurenciji motociklista.

"Znam da ta želja izgleda neostvarivo, ali pošto sam i sam pomalo luckast, ništa nije nemoguće.. Volim takvu vrstu avanture", rekao je Viljaš Boaš i dodao da su mu automobili druga velika strast.

Zanimljivo je da 33-godišnji portugalski stručnjak nikada nije profesionalno igrao fudbal, a opet je uspeo da osvoji sam vrh fudbalskog znanja i važi za jednog od najboljih mladih trenera današnjice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da nije trener, bio bi vozač...

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2011

Andre Viljaš-Boaš mašta o tome da učestvuje na Dakar reliju. Da nije trener, Portugalac bi sigurno bio "na točkovima".

Nastavak na Sportske.net...

Boaš kao Sagmajster

Izvor: RTS, 01.Okt.2011

Portugalac Andre Viljaš Boaš otkrio je da mu je san da jednog dana učestvuje u čuvenom reliju Dakar. Pored fudbala automobili su njegova druga velika strast. ..Trener engleskog fudbalskog prvoligaša Čelsija Portugalac Andre Viljaš Boaš otkrio je danas da mu je san da jednog dana učestvuje u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.