Boaš kao Sagmajster

Izvor: RTS, 01.Okt.2011, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaš kao Sagmajster

Portugalac Andre Viljaš Boaš otkrio je da mu je san da jednog dana učestvuje u čuvenom reliju Dakar. Pored fudbala automobili su njegova druga velika strast.

Trener engleskog fudbalskog prvoligaša Čelsija Portugalac Andre Viljaš Boaš otkrio je danas da mu je san da jednog dana učestvuje u čuvenom reliju Dakar u konkurenciji motociklista.

"Znam da ta želja izgleda neostvarivo, ali pošto sam i sam pomalo luckast, ništa nije nemoguće ... Volim takvu vrstu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << avanture", rekao je Viljaš Boaš i dodao da su mu automobili druga velika strast.

Zanimljivo je da tridesettrogodišnjio portugalski stručnjak nikada nije profesionalno igrao fudbal, a opet je uspeo da osvoji sam vrh fudbalskog znanja i važi za jednog od najboljih trenera današnjice.

Boaš je ove sezone sa Portom osvojio Ligu Evrope.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.