Vidić zvanično podneo kandidaturu za mesto predsednika FSS: Želim da ujedinjujem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2023, 11:01

Vidić zvanično podneo kandidaturu za mesto predsednika FSS: Želim da ujedinjujem

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić zvanično je danas podneo kandidaturu za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

"Poštovani predstavnici medija, želim da ovom prilikom obavestim javnost Srbije, pre svega fudbalsku, da sam nakon saznanja da su raspisani izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije doneo odluku da želim da se na istima i kandidujem, s obzirom na to da sam ispunio uslov da budem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << član Skupštine i imam podršku pet delegata, koji nadam se neće podleći pritisku sa kojim se susreću", naveo je Vidić u saopštenju dostavljenom medijima.

Svojim istupom želim da sprečim bilo kakve dalje priče i jasno izložim svoje planove, naveo je nekadašnji kapiten Zvezde i Mančester Junajteda.

"Kandidaturom ću omogućiti fudbalskim poslanicima da se o njoj izjasne.Verujem u ispravnost svojih ciljeva, a oni su jasni, isključivo patriotski. Želim da ujedinjujem, a ne da razjedinjujem. Verujem , jer mislim da mojoj Srbiji mogu da ponudim vrednosti koje su me krasile kao fudbalera. Verujem i znam da u fudbalskoj Srbiji ima sličnih ljudi i da zajedno možemo ponuditi rešenja. Nadam se da ću uspeti", poručio je Vidić.

Izborna Skupština FSS održaće se 14. marta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vidić: Želim da promenim fudbal, potrebni su nam stručni ljudi

Izvor: RTS, 11.Feb.2023

Nemanja Vidić izjavio je da želi da bude neko ko će uticati na fudbal i ko će mu doneti nešto iz perspektive igrača i navijača. . Bivši kapiten Crvene zvezde i Mančester Junajteda smatra se kao jedan od kandidata za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.