Izvor: RTS, 11.Feb.2023, 11:21

Vidić: Želim da promenim fudbal, potrebni su nam stručni ljudi

Nemanja Vidić izjavio je da želi da bude neko ko će uticati na fudbal i ko će mu doneti nešto iz perspektive igrača i navijača.
Bivši kapiten Crvene zvezde i Mančester Junajteda smatra se kao jedan od kandidata za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a u razgovoru za engleski Ajnjuz kratko se dotakao i te teme.

"U Srbiji postoje različiti izazovi. Potrebni su nam stručni ljudi na odgovornim mestima. Mislim da u fudbalu ima mnogo novca, tako da na pozicijama sportskih direktora, skauta morate imati stručnjake, koji će vam pomoći da dobijete ono što želite", rekao je Vidić.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda,   Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Da li je Nemanja Vidić rešenje za Fudbalski savez Srbije?

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2023

Bivši kapiten Crvene zvezde i Mančester Junajteda Nemanja Vidić jedan je od kandidata za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.