Van Marvjik: Mora nešto da se menja

Izvor: Blic, 16.Jun.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Marvjik: Mora nešto da se menja

Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Bert van Marvijk najavio je promene u sastavu pred odlučujući meč B grupe protiv selekcije Portugala.

Vicešampion sveta iz Južne Afrike je najneprijatnije iznenađenje u Ukrajini i Poljskoj, zabeležili su dva poraza i u slučaju novog nesupeha mogli bi neočekivano rano da se vrate kući.

"Izgubili smo dva meča, tako da ću morati da menjam neke stvari. Izvukao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam dosta pouka iz poraza od Nemačke. Nismo se dobro branili, a igra po bokovima Arjena Robena i Ibrahima Afelaja nije bila u skladu sa njihovim mogućnostima", rekao je Marvijk, čija selekcija za mesto u četvrtfinalu mora da pobedi Portugalce i nada se trijumfu Nemaca protiv Danske.

Opširnije na našem specijalu Euro 2012

Povezane vesti: Van Marvijk objavio širi spisak Holanđana za EURO2012 Van Marvijk na klupi Holandije do 2016.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.