Van Marvajk: Moraću da menjam

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2012, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Marvajk: Moraću da menjam

Selektor reprezentacije Holandije Bert van Marvajk najavio je promene u sastavu pred odlučujući meč B grupe protiv selekcije Portugala.
Vicešampion sveta iz Južne Afrike je najneprijatnije iznenađenje u Ukrajini i Poljskoj, zabeležili su dva poraza i u slučaju novog nesupeha mogli bi neočekivano rano da se vrate kući.
Izgubili smo dva meča, tako da ću morati da menjam neke stvari. Izvukao sam dosta pouka iz poraza od Nemačke. Nismo se dobro branili, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << a igra po bokovima Arjena Robena i Ibrahima Afelaja nije bila u skladu sa njihovim mogućnostima – rekao je Van Marvajk, čija selekcija za mesto u četvrtfinalu mora da pobedi Portugalce i nada se trijumfu Nemaca protiv Danske.
Svoju šansu vidi i Portugal, koji bi pobedom protiv Holandije, uz uslov da Danci ne pobede Nemačku sa dva razlike prošao među osam najboljih.
Prva zvezda tima Kristijano Ronaldo nije u formi, protiv Danske je propustio nekoliko izglednih prilika, ali ga je na najbolji način zamenio Silvestre Varela.
Protivnik je ranjen i želeće da se vrati protiv nas. Svi znamo kakav sastav imaju Holanđani. Moraćemo da igramo našu igru i da se fokusiramo na sopstvene snage – rekao je Varela.
Utakmice poslednjeg kola B grupe Portugal – Holandija i Danska – Nemačka igraju se u nedelju od 20.45 sati.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holanđani: Moramo da menjamo

Izvor: Mondo, 16.Jun.2012

Selektor Holandije Bert van Marvijk najavio je promene u sastavu pred odlučujući meč B grupe protiv selekcije Portugala.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.