VREME JE DA SE VRATI: Zizu je kandidat za mesto trenera Premijerligaša

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 20:58

VREME JE DA SE VRATI: Zizu je kandidat za mesto trenera Premijerligaša

Ne radi od leta 2021.

Već dugo vremena se isčekuje povratak Zinedina Zidana u fudbal. Kada god neki veliki klub ostane bez trenera, slavni Francuz barem u medijima isplivava kao jedan od favorita da preuzme isti. Sada je na redu priča o Zinedinovom doalsku u Englesku i to u Mančester junajted.

Zidan je takođe otvoren da se vrati na veliku scenu. Ranije je odbijao Mančester junajted, ali sada je situacija drugačija, jer je došao novi vlasnik - Džimi Retklif, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a to menja mnogo.

Popularni Zizu je bez posla od kako je završio drugi mandat u Real Madridu, odnosno od leta 2021. godine.

On se nadao klupi reprezentacije Francuske, ali je Didije Dešan posle novog finala SP dobio novi ugovor.

Istina je da ga privlači Bajern Minhen, ali je Mančester junajted jednako veliki klub, koji će konačno imati i sve potrebne strukture unutar kluba kako bi Zidanu bilo omogućeno da vodi tim na najbolji mogući način i vrati Junajted tamo gde mu je mesto.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.