VIDOVDAN NAS STALNO PODSEĆA NA JEDNU VAŽNU STVAR... Dragan Stojković Piksi dobio orden Karađorđeve zvezde drugog stepena

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2022, 19:52

"VIDOVDAN NAS STALNO PODSEĆA NA JEDNU VAŽNU STVAR..." Dragan Stojković Piksi dobio orden Karađorđeve zvezde drugog stepena

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, dobio je orden Karađorđeve zvezde drugog stepena koji mu je uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić na ceremoniji vidovdanske dodele odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.

Stojković je rekao da je priznanje koje je danas dobio naslovljeno na njega, ali da smatra da su ga zaslužili svi oni od kojih je učio i gubio.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moja porodica, saigrači, treneri, igrači, svi su oni zaslužni za ovaj trenutak. Danas i ovde pred svima vama ja priznanje primar i u svoje i u njihovo ime. Svestan sam da je svako društveno priznanje mnogo više obaveza nego nagrada - rekao je on.

Stojković kaže da prihvata ovaj orden kao podršku celoj reprezentaciji Srbije da nastavi dosadašnje uspehe kako bi na svetskom prvenstvu postigli najbolje rezultate.

- I ta podrška nije data samo meni, već ide i onima sa kojima radim. Dajem reč u ime svih nas da vas nećemo izneveriti. Daćemo sve od sebe da Srbija bude ponosna na nas, mi koji predstavljamo sportsku čast jedne male, ali za nas najveće zemlje - rekao je selektor srpske reprezentacije.

Dragan Stojković Piksi je istakao da Srbija može da ima povoljan rezultat samo ako bude dovoljno jaka, mudra i složna.

- Vidovdan nas stalno podseća koliko je važno da budemo tu jedni za druge, a posebno onda kada je najteže. U ime svih nas, koji smo u ovoj teškoj godini dobili priznanja i podršku da nastavimo dalje, zahvaljujem se na ukazanoj časti, i nadam se da će Srbi i svi koji žive u Srbiji svaki novi Vidovdan dočekivati u slobodi i miru. Hvala Srbijo - rekao je Piksi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić o ordenu: Velika čast

Izvor: B92, 28.Jun.2022

Selektor muške reprezentacije Srbije, trofejni košarkaš i košarkaški trener Svetislav Pešić, primio je u Palati Srbija orden Karađorđeve zvezde drugog stepena...Orden mu je uručen za naročite zasluge, predstavljanje države i njenih građana i postignute rezultate u oblasti sporta..."Velika...

Nastavak na B92...

Karađorđeva zvezda za Piksija i Karija Pešića

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jun.2022, 11:45

"Ovo su vremena jednog velikog i teškog svetskog istorijskog takmičenja, u kome Srbija može da ima povoljan rezultat samo ako bude dovoljno jaka, mudra i složna", rekao je Nišlija Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije, na svečanosti u Palati Srbije kada je primio orden Karađorđeve...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.