VENGER VIDI PIKSIJA KAO SVOG NASLEDNIKA

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VENGER "VIDI" PIKSIJA KAO SVOG NASLEDNIKA

LONDON - Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da bi voleo da ga na tom mestu nasledi proslavljeni srpski fudbalski reprezentativac Dragan Stojković, koji sada

LONDON - Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da bi voleo da ga na tom mestu nasledi proslavljeni srpski fudbalski reprezentativac Dragan Stojković, koji sada trenira Nagoju.

- Voleo bih da mi Piksi bude naslednik. Postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stotine razloga za tako nešto. Njegova fudbalska filozofija je skoro identična mojoj. Imamo iste ideje i obojica težimo ka savršenom fudbalu- preneli su britanski elektronski mediji Vengerove reči.

Venger je doveo Stojkovića u Japan kada je trenirao Nagoju, pre nego što je 1996. godine prešao u Englesku. Njih dvojica su u dobrim odnosima od tada.

Bivši kapiten reprezentacije i predsednik Fudbalskog saveza Srbije i Crvene zvezde preuzeo je Grampus ejt u januaru 2008. godine. On je sa klubom osvojio titulu u Japanu, a kasnije je proglašen i trenerom godine u Aziji.

- Znao sam da će njegovi timovi igrati napadački, sa mnogo pasova. Tačno je to i uradio i pokazao je da će biti veliki trener. Rekao sam mu da će dostići visine ako bude uspeo da prebaci svoju maštu svojim igračima- rekao je Venger.

Trener Arsenala potvrdio je da je 45-godišnji Stojković stalni gost u Engleskoj, gde se sastaju i razgovaraju o mnogim fudbalskim temama.

- Dragan dolazi u London bar jednom godišnje. Sastajemo se i pokušavamo da se

nadmudrujemo. Velika je stvar što je osvojio titulu u Japanu. Ja sam tamo bio dve godine i nisam uspeo, bez obzira što sam u timu imao Piksija, tada najboljeg igrača lige- rekao je Venger.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.