Uroš Matić u dresu Makedonije

Izvor: FudbalSrbija.net, 27.Dec.2014, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš Matić u dresu Makedonije

Mlađi brat Nemanje Matića,Uroš,koji trenutno nastupa za ekipu NAC Brede,budući je reprezentativac Makedonije.Matić je proteklih dana bio gost fudbalske federacije ove zemlje kada je i postignut dogovor o njegovom daljem nastupanju u dresu ove zemlje,a Matić je već zadužio dres sa brojem devet.

Inače,Uroš Matić je igrao za mlađe selekcije Srbije,a pre NAC Brede svoju karijeru je gradio u Jedinstvu iz Uba,Benfici i Košicama.

Uroš je dobrodošao u naš >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << tim. U toku je postupak izdavanja dokumenata za pasoš. Posle toga ne bi trebalo da bude nikakvih prepreka da on debituje za našu reprezentaciju. Može da nam pomogne, to je sigurno„, rekao je predsednik FFM Ilčo Georgioski.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

Matićev brat odabrao reprezentaciju Makedonije! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2014

Rođeni brat srpskog internacionalca Nemanje Matića odlučio je da ponese reprezentativni dres selekcije Makedonije iako je ranije tokom karijere branio boje omladinske reprezentacije Srbije.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.