(FOTO) ZADUŽIO DEVETKU: Brat Nemanje Matića odlučio da igra za Makedonije

Izvor: Kurir, 27.Dec.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) ZADUŽIO DEVETKU: Brat Nemanje Matića odlučio da igra za Makedonije

SKOPLJE - Fudbaler NAC Brede Uroš Matić najavio je da će u budućnosti igrati za reprezentaciju Makedonije.

Uroš je rođen u Šapcu, a mlađi je brat zvezde Čelsija i najboljeg srpskog reprezentativca Nemanje Matića. On je ponikao u Jedinstvu iz Uba, a potom je igrao za Košice i Benfiku. Uroš Matić (24) je igrao za omladinske selekcije Srbije, a prethodnih dana je bio gost FS Makedonije (FFM).

"Uroš je dobrodošao u naš tim. U toku je postupak izdavanja dokumenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za pasoš. Posle toga ne bi trebalo da bude nikakvih prepreka da on debituje za našu reprezentaciju. Može da nam pomogne, to je sigurno", rekao je predsednik FFM Ilčo Georgioski.

Matić će u reprezentaciji Makedonije nosit dres sa brojem devet. Matića je pozdravio i makedonski pevač Danijel Kajmakoski, koji je promoter reprezentaticije ove zemlje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uroš Matić u dresu Makedonije

Izvor: FudbalSrbija.net, 27.Dec.2014

Mlađi brat Nemanje Matića,Uroš,koji trenutno nastupa za ekipu NAC Brede,budući je reprezentativac Makedonije.Matić je proteklih dana bio gost fudbalske federacije ove zemlje kada je i postignut dogovor o njegovom daljem nastupanju u dresu ove zemlje,a Matić je već zadužio dres sa brojem devet...Inače,Uroš...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.