Ubijen bivši fudbalski reprezentativac Salvadora

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen bivši fudbalski reprezentativac Salvadora

SAN SALVADOR - Alfredo Pačeko, bivši fudbalski reprezentativac Salvadora, ubijen je iz vatrenog oružja u rodnom gradu Santa Ani, prenosi BBC.

Lokalna policija je saopštila da su još dvije osobe povrijeđene u napadu na jednu benzinsku pumpu, ali da se ne znaju motivi.

Pačeko je karijeru završio prije dvije godine, kada je suspendovan za namještanje mečeva, zajedno sa 13 saigrača iz reprezentacije. Osim nekoliko klubova iz domovine, igrao je za Njujork Red Bul.

Pačeko je sa 86 nastupa rekorder po broju utakmica za reprezentaciju Salvadora.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen bivši reprezentativac Salvadora

Izvor: Mondo, 28.Dec.2015

Igrač koji je zabeležio najviše nastupa za selekciju Salvadora Alfredo Pačeko ubijen je iz vatrenog oružja u rodnom gradu Santa Ani..Foto: Getty images/Mike Stobe..Tužna vest stigla je iz Salvadora. Bivši reprezentativac Salvadora u fudbalu Alfredo Pačeko (33) smrtno je stradao u pucnjavi koja...

Nastavak na Mondo...

Ubijen bivši fudbalski reprezentativac Salvadora

Izvor: RTS, 28.Dec.2015

. Bivši fudbalski reprezentativac Salvadora Alfredo Pačeko ubijen je iz vatrenog oružja u rodnom gradu Santa Ani. U napadu na lokalnoj benzinskoj pumpi povređene su još dve osobe a motivi ovog zločina su još nepoznati.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.