Ubijen bivši reprezentativac Salvadora

Izvor: Mondo, 28.Dec.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen bivši reprezentativac Salvadora

Igrač koji je zabeležio najviše nastupa za selekciju Salvadora Alfredo Pačeko ubijen je iz vatrenog oružja u rodnom gradu Santa Ani

Foto: Getty images/Mike Stobe

Tužna vest stigla je iz Salvadora. Bivši reprezentativac Salvadora u fudbalu Alfredo Pačeko (33) smrtno je stradao u pucnjavi koja se desila u ranim jutranjim satima u nedelju u gradu Santa Ana.

On je sa dvojicom prijatelja razgovarao na benzinskoj pumpi, pre nego što je nepoznati počinilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zapucao na njih. Pačeko je podlegao povredama, dok su njegovi prijatelji lakše ranjeni.

Lokalna policija nije otkrila više detalja o ubistvu, ali je saopštila da se ne znaju motivi ubistva.

Pačeko je karijeru završio pre dve godine, kada je zaradio doživotnu suspenziju, zajedno sa 13 saigrača iz reprezentacije.

On je rekorder po broju nastupa za selekciju Salvadora. Odigrao je 85 utakmica za nacionalni tim.

Pačeko je tokom karijere uglavnom nastupao za klubove u rodnoj zemlji, a igrao je i za Njujork Red Bul.

Broj ubistava u Salvadoru naglo se povećao u poslednje vreme. Od januara do novembra ove godine zabeleženo je čak 6.000 ubistava, što je skoro duplo više nego za isti period prethodne godine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.