UKINUT PRITVOR Mladići koji su bentlijem presekli Vučićevu kolonu pušteni NA SLOBODU

Izvor: Press, 25.Sep.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKINUT PRITVOR Mladići koji su "bentlijem" presekli Vučićevu kolonu pušteni NA SLOBODU

Trojici osumnjičenih za ugrožavanje sigurnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića u slučaju "bentli" ukinut je pritvor jer su ispitani predloženi svedoci zbog kojih im je pritvor bio određen. Oni se terete za krivično delo ugrožavanje sigurnosti i to predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a u daljem toku postupka braniće se sa slobode.
Iz pritvora, u kojem su bili tri sedmice pušteni su u petak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pošto je u tužilaštvu svedočio vlasnik "bentlija", bivši fudbalski reprezentativac Ivica Dragutinović, potvrdio je Tanjugu njihov branilac Goran Ninić.
Portparol Višeg suda u Beogradu Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak na predlog Više javnog tužilaštva i odbrane u petak popodne ukinuo pritvor prema okrviljenima, nakon što je tužilaštvo ispitalo predložene svedoke, čime su ujedno prestali razlozi za njihovo dalje zadržavanje u pritvoru.
U narednom periodu očekuje se odluka Višeg javnog tužilaštva o optuženju.
U ovom slučaju terete se Luka Radulović, Miloš T. i Stevan D.
Oni su uhapšeni 2. septembra, nedugo pošto su na kružnom toku oko 8:20 na Topčiderskoj zvezdi naleteli automobilom "bentli" španskih registarskih oznaka na vozilo u kome se nalazio predsednik Srbije, a koje se kretalo u koloni.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.