UHAPŠEN MENADŽER Sumnjiv i transfer Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN MENADŽER Sumnjiv i transfer Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl

Međunarodna istraga o pranju novca i korupciji u fudbalu je dala prve rezultate. Belgijska policija je uhapsila dve osobe, među kojima je i fudbalski menadžer Kristof Enrote.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Lila protiv Anžea je 1.90.
Tužilaštvo u Briselu navodi da je u utorak i sredu obavljeno sedam racija u Monaku, Londonu i Belgiji. Na kraju je u Monaku >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << uhapšen fudbalski menadžer Kristof Enrote, a njegov pomoćnik Kristof Šenio lišen je slobode u okolini Liježa.
Pod lupom je nekoliko transfera, među njima je i prelazak reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl, 2015. godine. Istražuju su i transferi Tiboa Kurtoe u Real Madrid i Romelua Lukakua u Mančester junajted.
Podsetimo, prošle godine je u Belgiji obavljeno 57 racija u sklopu istrage o finansijsim prevarama i nameštanjima utakmica. Hapšenje Enrotea i njegovog pomoćnika nije povezan s tim istragama.

The post UHAPŠEN MENADŽER Sumnjiv i transfer Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.