UEFA OBJAVILA RENOVIRAN SPISAK: Evo ko je na RASPOLAGANJU Stankoviću za Omoniju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2020, 14:01

UEFA OBJAVILA RENOVIRAN SPISAK: Evo ko je na RASPOLAGANJU Stankoviću za Omoniju!

Meč se igra 16. septembra.

Evropska kuća fudbal (UEFA) objavila je ažurirani spisak licenciranih igrača Crvene zvezde, za utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije.

Sada je konačno poznato ko će konkurisati za mesto u timu protiv kiparskog predstavnika. Marakanu su u međuvremenu napustili Srđan Babić (Famalikao) i Miloš Vulić (Krotone), a jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojačanje je Dijego Falćineli, koji se nalazi na spisku i biće u konkurenciji za susret na "rajskom ostrvu".

U odnosu na prvobitan spisak, iznenađenje predstavlja licenciranje Dušana Jovančića koji je ovog leta bio na izlaznim vratima, ali se njegov odlazak iz kluba odužio, pa sada ponovo konkuriše za mesto u timu.

Na spisku se nalazi i Portugalac Tomane, koji će posle ovog meča otputovati u Tursku gde nastavlja karijeru, dok među licenciranima nema Milana Pavkova, čija povreda Stankoviću pravi mnogo problema na početku ove sezone.

Crveno-beli imaju pravo registruju još jednog fudbalera, a krajnji rok za to je 24 časa pred početak meča.

Na spiski se nalaze - golmani: Borjan, Popović, Ćopić; igrači: Gajić, Degenek, Pankov, Milunović, Rodić, Gobeljić, Eraković; vezisti: Ivanić, Kanga, Katai, Petrović, Simić, Nikolić, Gavrić, Jovančić, Ben, Sanogo, Radulović, Spiridonović; napadači: Boaći, Falćineli, Tomane, Vukanović.

PSŽ je favorizovan kvotom 1,65, mada je pitanje u kom će sastavu igrati Parižani. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč PSŽ – Olimpik Marselj.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA ažurirala Zvezdin spisak za Omoniju, ima nekoliko promena!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2020

Neke su očekivane, ali neke druge možda i nisu...Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 17 časova gostuju Omoniji na GSP stadionu u Nikoziji, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona...U odnosu na prethodne mečeve sa gibraltarskom Evropom i Tiranom, ekipa Dejana Stankovića jača je za novog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.