PRORADIO MLADI NAPADAČ, NA POZAJMICI IZ BAZELA: Evo snimka KAKO je Omonija igrala pred meč sa Zvezdom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2020, 21:43

PRORADIO MLADI NAPADAČ, NA POZAJMICI IZ BAZELA: Evo snimka KAKO je Omonija igrala pred meč sa Zvezdom (VIDEO)

Treće kolo kiparskog šampionata.

Polako se bliži treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri beogradske Crvene zvezde u sredu gostuju kiparskoj Omoniji u Nikoziji.

Crveno-beli su svoj poslednji meč pred taj duel odradili juče i uspešno je preskočena neugodna prepreka - sa 1:3 savladan je Čukarički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u gostima.

Poslednju proveru ekipa Omonije je imala danas. U trećem kolu kiparske lige oni su gostovali Anortozisu i remizirali - 1:1.

Već na poluvremenu je na semaforu stajao konačan rezultat - 1:1. Povela je Omonija preko mladog Senegalca Mamadu Kali Senea (19) i to u 15. minutu.

 Domaćin je izjednačio iz penala u poslednjem minutu prvog dela igre. Precizan sa bele tačke je bio Okrijašvili.

U drugom poluvremenu nije bilo golova i ostalo je 1:1. Omonija je tako na petom mestu na tabeli posle tri odigrana kola i ukupno pet bodova (jedna pobeda i dva remija).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omonija blistala u derbiju, pa jedva sačuvala i bod, ovo je sastav za Zvezdu?! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2020, 00:17

Rival "crveno-belih" u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona pokazao i vrline i mane u derbiju pred duel sa srpskim šampionom...Anatorsis je u trećem kolu kiparskog šampionata ugostio ekipu Omonije, veliki derbi okončan je bez pobednika, rezultatom 1:1 (1:1)...Ova dva tima su u trenutku prekida...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.