Izvor: Luftika.rs, 24.Avg.2023, 14:30

U stadion u Loznici utučeno 32 miliona evra, a on zjapi neupotrebljiv

Izgradnja velelepnog stadiona u Loznici izazvala je veliku pažnju, kako u Srbiji, tako i u regionu. O stadionu koji bi trebao da predstavlja ponos ovog kraja pisao je i portal Index, nabrojavši sve nedostatke koje stadion ima.
Njihov teskt prenosimo u celosti.
U Loznici je pre dve godina započela izgradnja stadiona Lagator, koji je trebao da košta oko 32 miliona evra. Trebao je to biti jedan od najmodernijih stadiona u regionu, ali nešto je pošlo po zlu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Fudbalski savez Srbije ne želi da da licencu stadionu u Loznici i on je u ovom trenutku neupotrebljiv. Stadion Lagator daleko je od predviđene UEFA-ine licence i četvrte kategorije.
Unutar stadiona puno toga ne valja Sektori na tribinama su nepodeljeni, stadion ima previše mrtvih uglova, zaštitna ograda u prvim redovima je predebela, a problem je i nedovoljna udaljenost terena od tribina.
Svlačionice i prostorije za službene osobe nisu dovoljno prostrane, hidroizolacija nije dobro postavljena, a tuneli za ulazak autobusa u stadion nisu dovoljno visoki, prenosi Index.
Stadion iz vazduha izgleda lepo, no unutar građevine je puno propusta i Lagator od 32 miliona evra neće dobiti dozvolu za igranje utakmice međunarodnog karaktera.
Reflektori stadiona testirani su u maju, kada je postavljen i hibridni teren. Stadion može primiti osam hiljada gledalaca.

Momak hteo da zaprosi devojku na stadionu, obezbeđenje ga oborilo na tlo (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.