U neredima pred utakmicu u Mostaru povređene dve osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2020, 13:29

U neredima pred utakmicu u Mostaru povređene dve osobe

Dvoje građana je povređeno i pričinjena je znatna materijalna šteta u neredima koje je grupa huligana izazvala jutros u Mostaru, pred fudbalsku utakmicu između Veleža i Zrinjskog, potvrđeno je u policiji za portal Klix.ba.

Kako je navedeno, navijači Zrinjskog su prešli Stari mosti i pravili nerede, a nakon toga su krenuli na navijače Veleža. Portparol policije Hercegovačko-neretvanskog kantona rekao je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policija privodi učesnike nereda i da je bezbednosna situacija stavljena pod kontrolu.

"Dve osobe su zatražile hitnu lekarsku pomoć, od kojih je jedna sa lakšim telesnim povredama opuštena kući“, kazao je Marić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Navijači Zrinjskog izazvali nerede u Mostaru, dvoje povređeno

Izvor: RTS, 08.Avg.2020

Grupa huligana izazvala je nerede u Mostaru. Dvoje građana je povređeno, a pričinjena je velika materijalna šteta, prenosi portal Kliks. Navijači Zrinjskog prešli su Stari most izazvali nerede i napali navijače Veleža. Policija radi na prvođenju izgrednika i rasvetljavanju događaja. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.