Izvor: RTS, 08.Avg.2020, 14:51

Navijači Zrinjskog izazvali nerede u Mostaru, dvoje povređeno

Grupa huligana izazvala je nerede u Mostaru. Dvoje građana je povređeno, a pričinjena je velika materijalna šteta, prenosi portal Kliks. Navijači Zrinjskog prešli su Stari most izazvali nerede i napali navijače Veleža. Policija radi na prvođenju izgrednika i rasvetljavanju događaja.
Kako saznaje portal Kliks, navijači Zrinjskog su prešli Šemovac i Stari most i napravili nerede, a posle toga su krenuli na navijače Veleža.

Portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << MUP-a Ljudevit Marić je reka da je policija privela učesnike nereda i da je situacija pod kontrolom.
"Dve osobe su zatražile pomoć u Hitnoj pomoći Carina, od kojih je jedna sa lakšim povredama otpuštena kući", kazao je Marić.
Kako je on istakao, policijski službenici rade prema zakonskim propisima i rade sve na rasvetljavanju ovog slučaja.
"Sada se radi na privođenju osoba koje su izazvale nerede", dodao je Marić, koji je istakao da je pričinjena znatna materijalna šteta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.