Izvor: JUGpress.com, 21.Sep.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U derbiju Vlasina dočekuje Jagodinu Tabane

VLASOTINCE

U nedeljnom derbiju jeseni u okviru 6.kola na legendarnoj fudbalskoj ,,Rosulji” u Vlasotincu stiže ekipa Jagodine Tabane, jedna od glavnih pretedenata za osvajanje šampionske titule. Ovaj meč mnogi smatraju derbijem jeseni, jer se sastaju dve ekipe koje gaje inspiracije za najviši plasman, a gosti iz Jagodine imaju mladu i izuzetno kvalitetnu ekipu kojoj fudbalski stručnjaci daju najveće šanse da mogu stići do šampionskog trona koji bi im omogućio povratak u Prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ligu Srbije.

Puleni trenera Dragana Nikolića za sada su prigrabili čelnu poziciju i jedina su ekipa koja nije osetila gorčinu poraza. U protekla pet kola ekipa Vlasine igrala je veoma dobro, a očekivanja su da će kvalitet igara u narednom periodu biti još bolji, jer je u ekipi stiglo nekoliko novih igrača, čiji period aklimatizacije je već prošao tako da bi njihov učinak iz kola u kola mogao i morao biti još veći.

Ekipu Jagodine Tabane što je posebno zanimljivo predvodi kao trener Ljubiša Stamenković ,,Piskvac”, rođeni Vlasotinčanin, koji je prve fudbalske korake učinio upravo na ,,Rosulji”, a kasnije je igrao veoma uspešno u nekoliko klubova u bivšoj SFRJ, a po završetku fudbalske karijere iskazao se i kao fudbalski stručnjak u više klubova od kojih je, posebno, svakako Sloboda iz Užica kao član Super lige Srbije.

– Radujem se dolasku u svoje Vlasotince, i osećam se jako prijatno što ću biti opet na ,,Rosulji” upravo tamo gde sam zavoleo fudbal i započeo svoju fubalsku karijeru. Upoznat sam sa činjenicom da Vlasina ima veoma dobru ekipu koja je naročito opasna i goropadna na svom bunjištu, takođe me raduje činjenica da će tribine biti prepune i tako napraviti veličanstveni ambijent što svakako predstavlja veliki dobitak za fudbal. Neću i ne želim da prognoziram rezultat nedeljne utakmice, ali verujem da ćemo se predstaviti vlasotinačkoj publici u dobrom izdanju, a pobednik neka bude ona ekipa koja to svojom igrom i zasluži na terenu – poručuje ,,Piskavac” trener srpskoligaša Jagodina Tabane.

Pošto se radi o utakmici od posebnog značaja i da će joj prisustvovati veliki broj fudbalskih znatiželjnika sa čitavog juga Srbije, u upravi Vlasine svih ovih dana je mobilno stanje. Čine se napori da organizacija meča bude na najvišem nivou i kako to nalažu Propozicije takmičenja. Trener Dragan Nikolić nema kadrovskih problema tako da će Vlasina na teren izaći sa najboljim sastavom sa koji trenutno raspolaže.

– Uradili smo sve što predviđaju propisi oko organizacije utakmice pa se tako nadamo da sve protekne u najboljem redu i u okvirima sportskog viteštva i fer pleja. Veoma poštujemo kvalitete našeg nedeljnog rivala, primićemo ih i ispratiti kako to činimo uvek i učinićemo sve da se osećaju kao kod svoje kuće. Pozivamo naše navijače da dođu u što većem broju, a u isto vreme i apelujemo da fer i sportski navijaju za Vlasinu. Raspoloženje i atmosfera u ekipi je na potrebnom nivou, pa se tako nadamo da će ekipa dati svoj masimum u želji da stigne do rezultata koji će nas ostaviti na čelu tabele srpskoligaškog ,,Istoka” – nada se Miroslav Milosavljević, sportski direktor ,,Rosuljaca”.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.