Ibrahimović švedski fudbaler godine

Izvor: Press, 13.Nov.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović švedski fudbaler godine

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović proglašen je za švedskog fudbalera godine u izboru nacionalne fudbalske federacije

Kapitenu selekcije "tri krune" pripalo je priznanje za najboljeg napadača i strelca najlepšeg gola, pre nego što je na ceremoniji u Stokholmu imenovan za najboljeg igrača, šestu sezonu zaredom.

- To je dokaz da sam imao dobru godinu i da ću se i dalje razvijati kao igrač. Nadam se da ću ovde stajati i sledeće godine - izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Ibrahimović.

Za najbolju fudbalerku Švedske proglašena je Lota Šelin, dok je bivšem reprezentativcu Fredriku Ljungbergu dodeljena nagrada za životno delo.

Popesku osuđen uslovno na tri godine zatvora zbog korupcije

Bivši rumunski fudbalski internacionalac Georgi Popesku osuđen je na tri godine zatvora uslovno zbog učešća u korupcionaškom skandalu u rumunskom fudbalu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibra ponovo najbolji u Švedskoj

Izvor: B92, 13.Nov.2012

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović proglašen je za švedskog fudbalera godine u izboru nacionalne fudbalske federacije...Kapitenu selekcije "tri krune" pripalo je priznanje za najboljeg napadača i strelca najlepšeg gola, pre nego što je na ceremoniji u Stokholmu imenovan za najboljeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.