Ibra ponovo najbolji u Švedskoj

Izvor: B92, 13.Nov.2012, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra ponovo najbolji u Švedskoj

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović proglašen je za švedskog fudbalera godine u izboru nacionalne fudbalske federacije.

Kapitenu selekcije "tri krune" pripalo je priznanje za najboljeg napadača i strelca najlepšeg gola, pre nego što je na ceremoniji u Stokholmu imenovan za najboljeg igrača, šestu sezonu zaredom. "To je dokaz da sam imao dobru godinu i da ću se i dalje razvijati kao igrač. Nadam se da ću ovde stajati i sledeće godine", izjavio je Ibrahimović.

Za najbolju fudbalerku Švedske proglašena je Lota Šelin, dok je bivšem reprezentativcu Fredriku Ljungbergu dodeljena nagrada za životno delo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrahimović fudbaler godine u Švedskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2012

STOKHOLM - Napadač Pari Sen-Žermena Zlatan Ibrahimović proglašen je za švedskog fudbalera godine u izboru nacionalne fudbalske federacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ibrahimović fudbaler godine u Švedskoj

Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Nov.2012

Napadač Pari Sen-Žermena Zlatan Ibrahimović proglašen je za švedskog fudbalera godine u izboru nacionalne fudbalske federacije. Kapitenu selekcije "tri krune" pripalo je priznanje za najboljeg napadača i strijelca najljepšeg gola, prije nego što je na ceremoniji u Stokholmu imenovan za najboljeg...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Ibrahimović najbolji šesti put zaredom

Izvor: Press, 13.Nov.2012

Napadač PSŽ Zlatan Ibrahimović ponovo je izabran za švedskog fudbalera godine u izboru nacionalne fudbalske federacije...Kapitenu selekcije „tri krune" pripalo je priznanje za najboljeg napadača i strelca najlepšeg gola, pre nego što je na ceremoniji u Stokholmu imenovan za najboljeg igrača,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.