U Novom Sadu uvertira za finale Kupa u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2020, 23:34

U Novom Sadu uvertira za finale Kupa u Nišu

Utakmicama 30. kola završava se fudbalsko prvenstvo Srbije. Prva dva meča odigrana su danas, rezultatima: Mladost–Rad 2:0 i Voždovac–Radnik. 

Sutra igraju Vojvodina–Partizan, Spartak–Napredak i Radnički–TSC.

U subotu će na teren Čukarički–Mačva, Crvena Zvezda–Proleter i Javor–Inđija.

Fokus će sutra svakako biti na derbiju kola, od 19 sati, kada će se u Novom Sadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sastati Vojvodina i Partizan, što će biti uvertira za finale Kupa u Nišu 24. juna.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan i Vojvodina, prvi čin: Različite filozofije

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2020, 09:36

Poslednje kolo šampionata Srbije doneće i derbi u Novom Sadu, koji će prvenstveno poslužiti da jedni drugima opipaju puls pred finale Kupa u sredu. Crno-beli s rezervistima, Lala ne veruje u rotacije..Dve različite trenerske filozofije i dva sasvim drugačija pristupa večerašnjem derbi meču Vojvodine...

Nastavak na MozzartSport.com...

Josip Kolumbo završava uspešnu Superligu, Železničar traži šansu za plej-of

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jun.2020

U poslednjem kolu osnovnog dela Superlige za dame stonoteniserke niškog kluba Josip Kolumbo pokušaće u petak, 19. juna od 19 sati da maksimalnim učinkom završe ovaj deo takmičenja, a stonoteniseri Železničara u Požarevcu traže šansu za plej-of.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.