U Ameriku zbog  Evroaksis banke

Izvor: Glas javnosti, 27.Sep.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Ameriku zbog Evroaksis banke

BEOGRAD - Poslanik sa liste LDP-a Vladan Batić „specijalizovao“ se poslednjih nedelja za neugodna pitanja i izvesna otkrića povodom energetskog sporazuma sa Rusima i s njim povezanim zakulisnim potezima u trouglu Beograd - Moskva - Monte Karlo. Prvo je, da podsetimo, sa skupštinske govornice ukazao da su neki funkcioneri vlade tajno leteli na nedavnu fudbalsku utakmicu između Mančester junajteda i ruskog Zenita, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << preksinoć je, u poslednjim minutima rada Skupštine, ponovo dirnuo u istu Pandorinu kutiju.

Bivši ministar pravde kolegama poslanicima obratio se ovim rečima:

„Kako je moguće da o energetskom sporazumu ovde polemiku vode ruski ministar za vanredne situacije Sergej Šojgu i srpski ministar policije (Ivica Dačić), a onaj ko o tome treba da priča ćuti?

Znate li zašto je zaćutao ministar za ekonomiju (Mlađan Dinkić) i otišao u Ameriku naprasno?

Zato što su ruske službe bezbednosti ušle u Evroaksis banku. To je ista ona banka u kojoj je ležao deo deviznih rezervi ove zemlje preko koje je izvršena privatizacija Nacionalne štedionice, čiji su glavni akcionari najveći tajkuni u ovoj zemlji i zato se sada ćuti, a onda o energetskom sporazumu pregovara ministar policije.

Naravno, to je njegova nadležnost“.

Batić je izgovorio samo ovoliko. Od reči do reči. Međutim, svi su sve shvatili, uključujući i ironiju iz poslednje rečenice. Verovatno zato sa Batićem niko nije polemisao.

Може Динкић и са Америчким носачем ракета да оде и у свемир, а ако му је лакше и на Марс, али од руке правде неће побећи.

Може Динкић и са Америчким носачем ракета да оде и у свемир, а ако му је лакше и на Марс, али од руке правде неће побећи.

Ko zna , mozda i svi tajkuni "naprasno " odu u Ameriku na dugogodisnji odmor.Sada kada je drzava opljackanja , moze im se .Narod je sve njihove lazi pozlatio.

Nama je svima dobro poznata sprega Mira-Miskovic-Beko-Rusi=pokradene pare ojadjenog srpskog naroda. I ovde Batic nece da dobije podrsku, pogotovo sto Dacic drzi policiju. Hvala mu sto objavljuje tu crnu istinu o pljacki naseg jadnog i izmucenog naroda i zemlje.

Prosto da smo sigurni da i Holandija i Belgija rade za tu grupu anti-srba, jer je nama jedini spas EU, gde bar necemo da placamo najskuplju hranu i ostalo!
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Vladan Batić

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.