Tumbaković zvanično selektor Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković zvanično selektor Srbije

Trofejni trener Ljubiša Tumbaković imenovan je danas za selektora fudbalske reprezentacije Srbije, odlučeno je na sednici Izvšnog odbora FSS.

On će naslediti Mladena Krstajića, sa kojim je raskinuta saradnja prošlog meseca, nakon što je Srbija poražena u Lavovu od Ukrajine (5:0), a potom savladala Litvaniju (4:1).

Nekadašnji trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizana, osvajač šest titula prvaka države, dolazi sa funkcije selektora Crne Gore, koju je napustio nakon što nije hteo da vodi tim na utakmici protiv kosovske selekcije u Podgorici.

Tumbaković će debitovati 7. septembra protiv Portugalije u Beogradu, a tri dana kasnije sledi duel sa Luksemburgom u gostima.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Litvanija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.