Tuča crnogorskh đaka i roditelja sa Albancima zbog drona i zastave

Izvor: BKTV News, 15.Okt.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča crnogorskh đaka i roditelja sa Albancima zbog drona i zastave

Četiri osobe su povređene jutros kada su se učenici i njihovi roditelji albanske i nealbanske nacionalnosti potukli u Gimnaziji „25. maj“ u Tuzima kod Podgorice.

Među povređenima su tri učenika i jedna odrasla osoba i oni su upućeni u Klinički centar Crne Gore gde im je ukazana pomoć i za sada nije poznato o kakvim povredama je reč.
Razlog za tuču je bilo to što su učenici albanskih odeljenja u školi slavili prekid >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << fudbalske utakmice u Beogradu između Srbije i Albanije. Oni su se potom verbalno sukobili sa đacima iz nealbanskih odeljenja, a potom i potukli.
Uprava škole je posle toga pozvala roditelje vinovnika tuče, ali se situacija ni tada nije smirila, već je došlo do fizičkog obračuna članova porodica učenika.
Izvor: tanjug
The post Tuča crnogorskh đaka i roditelja sa Albancima zbog drona i zastave appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča crnogorskh đaka i roditelja sa Albancima zbog zastave

Izvor: Radio 021, 15.Okt.2014

Četiri osobe su povređene jutros kada su se učenici i njihovi roditelji albanske i nealbanske nacionalnosti potukli u dvorištu Gimnazije "25. maj" u Tuzima kod Podgorice...Među povređenima su tri učenika i jedna odrasla osoba i oni su upućeni u Klinički centar Crne Gore gde im je ukazana pomoć...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.