Trener Novog Pazara posle opstanka: Momci su heroji

Izvor: Beta, 19.Maj.2021, 21:12

Trener Novog Pazara posle opstanka: Momci su heroji

Trener Novog Pazara Davor Berber čestitao je svojim fudbalerima na današnjem opstanku u Super ligi Srbije."Velika je euforija, verovao sam u moju grupu igrača. Borili smo se svaku utakmicu, bilo je na 'nož'. Položili su ovaj diplomski rad, oni su heroji i čestitam im srca. Publika u Novom Pazaru će i dalje gledati odličan fudbal u Super ligi Srbije", rekao je Berber za Arenu.Novi Pazar je opstao u Super ligi Srbije, pobedom u poslednjem kolu nad Napretkom rezultatom 2:1.Pazar je sezonu završio sa 49 bodova, jednim više od Rada, koji je mesto ispod "crte".Trener Napretka Milan Djuričić čestitao je pobedu ekipi Novog Pazara.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rad i Javor ispali iz Super lige Srbije

Izvor: Beta, 19.Maj.2021

Fudbalski klubovi Rad i Javor ispali su iz Super lige Srbije, posle današnjih utakmica poslednjeg, 38. kola.Rad je igrao nerešeno 1:1 sa Spartakom u Subotici i sa 48 bodova je ostao ispod crte.Rad je imao priliku da pobedi, ali Andrija Kaludjerović nije iskoristio penal.Klub sa Banjice je sezonu završio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.