Rad i Javor ispali iz Super lige Srbije

Izvor: Beta, 19.Maj.2021, 21:12

Rad i Javor ispali iz Super lige Srbije

Fudbalski klubovi Rad i Javor ispali su iz Super lige Srbije, posle današnjih utakmica poslednjeg, 38. kola.Rad je igrao nerešeno 1:1 sa Spartakom u Subotici i sa 48 bodova je ostao ispod crte.Rad je imao priliku da pobedi, ali Andrija Kaludjerović nije iskoristio penal.Klub sa Banjice je sezonu završio na 15. mestu sa 48 bodova, a ispod je Javor sa 46.Javor je igrao bez golova na gostovanju sa Voždovcem.Voždovac je osvojio bod kojim je ostao mesto ispred Rada, sa kojim ima isti broj bodova, ali i bolji skor u medjusobnim duelima.Opstanak u poslednjem kolu obezbedili su Novi Pazar, Radnički Niš i Voždovac.Novi Pazar je sa 2:1 kao domaćin pobedio Napredak, dok je Radnički na svom stadionu sa 5:1 bio bolji od Bačke.Pazar i Radnički su sezonu završili sa po 49 bodova.Prethodno su iz Super lige ispali Indjija, Zlatibor, Mačva i Bačka.Proleter je u utakmici bez rezultatskog značaja pobedio Vojvodinu kao domaćin rezultatom 2:0.Vojvodina je završila kao četvrta u prvenstvu i uz Partizan i Čukarički igraće kvalifikacije za Ligu konferencija.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kaluđerović za Mozzart Sport: Ispali smo iz lige kao poštena ekipa i pošten klub

Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2021, 14:49

"Bilo je normalno da ja preuzmem odgovornost kod penala. Ako je to nekome moralo da se desi, onda bolje što je meni, nego nekom mlađem saigraču", kaže iskusni golgeter..Odlični napadač Rada Andrija Kaluđerović žali zbog ispadanja Građevinara u Prvu ligu Srbije, ali poručuje da je ponosan na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.