Trava na Nacionalnom stadionu biće proizvedena u Jovanjici

Izvor: Njuz.net, 28.Jun.2023, 15:08

Trava na Nacionalnom stadionu biće proizvedena u Jovanjici

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 28. jun 2023, (Njuz) –Teren na Nacionalnom stadionu dobiće najmoderniju travu koja će biti proizvedena u Jovanjici, saopšteno je iz Vlade Republike Srbije.
– Kontaktirali smo razne proizvođače trave i najbolju ponudu dao nam je poljoprivrednik iz Jovanjice po imenu Predrag Koluvija – kaže ministar finansija Siniša Mali – Ovaj preduzetnik na svojoj plantaži trave za stadione gaji industrijsku travu, koja se koristi samo za sportske svrhe i savršeno odgovara potrebama >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Nacionalnog stadiona. Kaže da ima sasvim dovoljno trave za fudbalski teren, a jedino što, kako je objasnio, reflektori na stadionu moraju da budu uključeni celu noć, kako bi trava mogla nesmetano da raste – otkrio je ministar finansija Siniša Mali.
Predsednik Vučić reagovao je na kritike da je poljoprivrednik, koji je sklopio posao sa vladom, sumnjiv i da je trava neodgovarajuća za teren.
– Već su se našli neki stručnjaci da kritikuju naš sklopljeni posao sa ovim poštenim preduzetnikom. On nije imao 10 tona stadionske trave, već tonu trave koliko smo ugovorili, a koliko je dovoljno za fudbalski teren. Čak i da je imao, složićete se, nije ništa loše uradio, niti nekoga ubio. Na toj kvalitetnoj travi fudbaleri će igrati veseliji i manje će osećati pritisak zbog utakmice – naveo je predsednik Vučić.
Prema njegovim rečima, u Srbiji su i po ovom pitanju došli do izražaja dvostruki aršini.
– A Englezi kad od svojih poljoprivrednika kupuju travu za razne Vimbldone, Arsenale i ne znam ti ja jos kakve te njihove bogbudisnama, onda ne kritikujete? A cela Engleska pod travom. Mi jednom i eto, ubice smo, kriminalci smo, dobijamo stanove, ja peder. Pa ako sam peder, neka sam, ali Srbija će imati najbolju travu, a vi me ubijte – zaključio je predsednik Vučić i dodao kako neko ko je učestvovao u podkastu kod čuvenog advokata Đukanovića ne može biti loš čovek.
Miroslav Vujović
“A da li Nacionalni stadion može da nas izvuče iz krize, pročitajte ovde.

The post Trava na Nacionalnom stadionu biće proizvedena u Jovanjici appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.