Transferi uživo: Falkao menja Forlana u Atletiku, Real ne pušta Kaku u Milan

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi uživo: Falkao menja Forlana u Atletiku, Real ne pušta Kaku u Milan

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a na sajtu Blicsport iz minuta u minut, u novom izdanju bloga uživo, možete da prošetate svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere.

11:52 - Liverpul sve više želi Šoukrosa

Želja uprave Liverpula da ojača odbranu svoje ekipe sve je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jača, a na listi prioriteta i dalje vodi štoper Stouka Rajan Šoukros.

Nakon što je ovaj defanzivac prilično sigurnom igrom umirio napade Čelsija u prvom kolu Premijer lige, "crveni" su za njega ponudili deset miliona funti i Kristijana Poulsena.

11:27 - Čelsi povećava ulog za Modrića

Prošle nedelje bila je to samo najava, a od ovog utorka je i zvanično: Čelsi nudi dve opcije Totenhemu za kupovinu igrača veznog reda Luke Modrića.

Prva ponuda je 30 miliona funti, koji bi odmah legli na račun londonskog rivala, a druga je 27 miliona funti plus Josi Benajun. Totenhem na potezu.

11:03 - Milan ne dovodi Kaku i ne prodaje Kasana

Izvršni direktor Milana Adrijano Galijani rekao je da od povratka Kake u tabor "roso-nerih" nema ništa.

"To bi bilo fantastično, ali je za nas neizvodljivo. Real ga se neće odreći, bar ne za neku malu sumu novca", rekao je Galijani.

On je dodao da Barselona ne želi da proda Tijaga Alkantaru, koji je takođe dovođen u vezu sa Milanom, a istakao je i da neće doći do prodaje Antonija Kasana.

"On je igrač Milana i ugovor sa nama traje mu još tri godine. Dobar je on igrač, kompletan napadač", rekao je Galijani.

10:39 - O Sesku, Arsenalu i Barsi još samo malo

Ako ste mislili da je saga o prelasku Seska Fabregasa u Barselonu gotova, prevarili ste se. Evo nekih novih detalja o njegovom ugovoru sa klupskim prvakom Evrope u koji se vratio posle osam godina provedenih u Arsenalu.

Prema petogodišnjem ugovoru koji je potpisan na Nou Kampu, Barselona se obavezala da u slučaju prodaje ovog španskog reprezentativca - prvo mora da ga ponudi Arsenalu, koji ima "pravo preče kupovine".

sa druge strane, ukoliko "tobdžije" tada ne budu želele da kupe svog dosadašnjeg kapitena, pripašće im polovina novca koji Barselona zaradi od prodaje Fabregasa nekom trećem klubu.

Da li da sada počnemo sa "Kada će se Fabregas vratiti u Arsenal?" ili da tu sagu ostavimo za neki naredni prelazni rok? :)

Ronaldinjo Utorak, 16. 08. 2011. 10:20

Neregistrovan Korisnik

Odlična kupovina Atletika.

10:14 - Falkao stiže u Atletiko, Forlan čeka poziv Intera!

Velike stvari dešavaju se u madridskom Atletiku nakon što su "jorgandžije" prodale Serhija Aguera koji je zablistao u svom debiju za Mančester siti.

Prema informacijama španskih medija, moguće je da već tokom dana golgeter Portoa Rademel Falkao potpiše za Atletiko u transferu vrednom 38 milona evra, ali on po svoj prilici neće činiti napadački tandem sa najboljim igračem prošlog Svetskog prvenstva, Urugvajcem Dijegom Forlanom.

Forlan se, naime, priključio ekipi posle odmora koji je dobio zbog nastup na Kopa Amerika gde je sa reprezentacijom Urugvaja osvojio titulu, ali će on izgleda preći u Inter.

"Forlan čeka zvaničan poziv, a ako on i stigne - sigurno će reći "da" Interu", citira "As" svoje izvore iz Atletika.

10:13 - Dobrodošli!

Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje našeg novog "bloga uživo" posvećenog letnjem prelaznom roku u fudbalu!

Za one koji ne znaju, do kraja letnjeg prelaznog roka, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka. Sve to - u novom, poboljšanom izdanju bloga uživo na Blicsport.rs!

Među brojnim novim funkcijama su i mogućnost da bilo koji unos koji vidite na blogu "podelite" sa svojim prijateljima na Fejsbuku i Tviteru.

I mi u redakciji imamo neke nove mogućnosti, poput ubacivanja vaših komentara direktno u blog, kao i vaših "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi.

Povezane vesti: Transferi: Trener Rena žali za odlaskom igrača, Arsenal se ne odriče Nasrija Transferi: Čelsi bi Nasrija, Ibra savetuje Etoa da ostane u Interu! Transferi: Adebajor u Totenhemu, Vukčević napušta Sporting Transferi: Falkao na meti Reala, Pandev zanimljiv Čelsiju Transferi: Zenit bi Kuzmanovića, Ibri se ne ide iz Milana

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.