Transferi uživo: Barsina bogata ponuda za Seska, Snajder ostaje u Interu

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi uživo: Barsina bogata ponuda za Seska, Snajder ostaje u Interu

Zahuktava se letnji prelazni rok u evropskom fudbalu, a na sajtu Blicsporta moći ćete, kao i do sada, da prošetate fudbalskom pijacom i pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere, u našem tradicionalnom blogu.

14:55 - Prema pisanju "Marke", Barselona je poslala zvaničnu ponudu Arsenalu za Seska Fabregasa.

Čuvena saga mogla bi konačno da dobije svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kraj jer je klupski prvak Evrope "topžijama" za njihovog kapitena a svog nekadašnjeg igrača ponudila 30 miliona evra, veznog igrača Tijaga Alkantaru i napadača Bojana Krkića.

14:34 - Vesli Snajder uopšte ne planira da napusti Inter i to bi mogla da bude vest dana kada je reč o prelaznom roku.

Iako su ga već mnogi "videli" u svojim redovima, holanđanin ne planira da napusti tabor milanskog kluba.

"U Interu imamo porodičnu atmosferu, kao i sve neophodne stvari važne za vrh. Veoma sam srećan u ovom klubu i ne nameravam da ga napustim", poručuje Snajder, koji je poslednjih dana često bio dovođen u vezu sa transferom u Mančester junajted i Čelsi.

14:11 - A sada najavljene vesti o "tobdžijama". Ima ih poprilično, pa da pređemo odmah na konkretna zbivanja. Turski "Hurijet" je objavio da je Bešiktaš veoma zainteresovan da dovede napadača Arsenala Niklasa Bendtnera. Imajući u vidu kako je Danac umeo da propušta pojedine šanse, verovatno će se neke pristalice londonskog kluba obradovati ako do njegovog transfera stvarno i dođe mnogo pre isteka ugovora (2014).

Liverpul, sa druge strane, sprema pet miliona funti kako bi doveo levog beka "tobdžija", Gaela Klišija.

Ne miruje ni Arsen Venger, koji nije uspeo da dovede Džordana Hendersona (iz Sanderlenda prešao u Liverpul) ali je na korak od ostvarivanja želje da na "Emirejts", za 12 miliona funti, stigne krilo Sautemptona Aleks Okslejd Čembrlen. Prema pisanju britanske štampe, taj transfer bi trebalo da bude ozvaničen prvog dana jula.

13:52 - Malo da se posvetimo i trenerskim transferima, no ne zadugo jer nas čeka obilje informacija vezanih za Arsenal. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Mehmed Baždarević novi je trener Sošoa, kluba čiji je svojevremeno bio igrač.

13:30 - Po dolasku u Crvenu zvezdu, "mali Čava" je istakao da bi voleo da bude novi Robert Prosinečki, a kako nije bilo izbegnuto pitanje o slavnom ocu koji je nosio dres beogradskih crno-belih, Miloš Dimitrijević je kratko rekao - "nisam dete Partizana". Opširnije o njegovom predstavljanju na Marakani možete pročitati ovde.

13:03 - Kao što smo i najavili, Miloš Dimitrijević, sin Partizanove legende Zorana Čave Dimitrijevića, potpisao je za Crvenu zvezdu. Za sada prve fotografije, uskoro i opširnije sa Marakane.

12:52 - Kao što smo pre četiri dana najavili, a juče objavili, Džordan Henderson je novi član Liverpula. Pogledajte neke od njegovih najboljih poteza, a i njegovu prvu reakciju od kada su ga angažovali "crveni".

12:34 - Kraća pauza u našem blogu uživo nastala je zbog prve današnje zvanične promocije. Partizan je predstavio javnosti svog novog veznog fudbalera, Dejana Babića koji je stigao iz BSK-a iz Borče.

11:48 - Posle jednogodišnje pozajmice u čačanskom Borcu, koja je ovih dana istekla, brazilski dvometraš Vašington da Silva svratio je na razgovor sa sportskim direktorom Partizana, Mladenom Krstajićem. Bio je to razgovor o rastanku.

"U planu je sporazumni raskid saradnje sa brazilskim napadačem", najavio je Krstajić.

11:29 - Naslednik Partizanovog asa iz osamdesetih Zorana Čave Dimitrijevića, Miloš, u podne će biti predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde.

- Čast mi je što su se takav klub i njegov trener Robert Prosinečki zainteresovali za mene. Bilo je još klubova koji su me želeli u svojim redovima, ali sam se odlučio za Crvenu zvezdu - rekao je Dimitrijević.

Činjenica da je njegov pokojni otac još u sećanju starijih partizanovaca, kaže, ne opterećuje ga u razmišljanjima:

- Poštujem Partizan kao bivši klub mog oca, ali ja sam profesionalac i idem tamo gde ocenim da ću najviše profitirati, rekao je Miloš Dimitrijević.

11:08 - Crvena zvezda je ostala bez Saše Stamenkovića koji golmansku karijeru nastavlja u Azerbejdžanu.

10:46 - Ostajemo uz Partizan, jer su sportski direktor Mladen Krstajić i koordinator za sportska pitanja Albert Nađ, jučerašnji dan proveli analizirajući najbolje poteze Brazilca Leandra Honorita Bertija, poznatijeg kao "Glauber".

Ovaj 27-godišnji štoper je posle nastupa za Atletiko Mineiro, Palmeiras, Nirnberg, Mančester siti i Sa Kaetano, igrao za bukureštanski Rapid sa kojim mu je istekao ugovor. Odluče li se za njega, crno-beli će ga dovesti ovog leta bez plaćanja obeštećenja.

10:25 - Naravno, nezaobilazna tema priča o transferima su i dešavanja u Srbiji. Jedan prelazak ozvaničen je na Topčiderskom brdu: 18-godišnji "zadnji vezni" ČSK-a iz Čelareva, Saša Ivković, potpisao je petogodišnji ugovor sa Partizanom. Karijeru će, za početak, nastaviti u Teleoptiku gde će provesti jesenju polusezonu.

10:07 - Prva vest sa fudbalske pijace stiže iz Italije, a vezana je za srpskog reprentativca. Uprava Juventusa je pokušala i ovog leta da dovede Nemanju Vidića, no kada su sa "Old Traforda" dobili odgovor da Mančester junajted ne želi da se odrekne svog kapitena, prioritet uprave torinskog kluba postao je Neven Subotić.

Subotić je sa Borusijom iz Dortmunda osvojio titulu u nemačkom prvenstvu, a upravo je 22-godišnji reprezentativac naše zemlje želja Juventusa, kako zbog svog učinka u Bundesligi (98 nastupa, deset golova), tako i zbog talenta koji poseduje.

10:06 - Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje našeg "bloga uživo" posvećenom letnjem prelaznom roku u fudbalu!

Za one koji ne znaju, do kraja letnjeg prelaznog roka, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka.

Povezane vesti: Transferi: "Večiti" u petak predstavljaju pojačanja, Snajder ostaje u Interu Transferi: Maluda i Esijen za Snajdera, Sanderlend zove trio Junajteda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.