Toreira i Genduzi zvanično u Arsenalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toreira i Genduzi zvanično u Arsenalu

Urugvajski fudbalski reprezentativac Lukas Toreira novo je pojačanje Arsenala, saopštio je klub iz Londona.

Vezni fudbaler stigao je iz Sampdorije u transferu vrednom 30 miliona evra.

Toreira je nastupio na svih pet utakmica reprezentacije Urugvaja na Svetskom prvenstvu u Rusiji i bio jedan od najzaslužnijih za plasman u četvrtfinale, gde su poraženi od Francuske.

Menadžer Arsenala Unaji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Emeri izjavio je za klupski sajt da se veoma raduje dolasku mladog Urugvajca.

''Lukas je veoma talentovan fudbaler. Pružao je odlične partije prethodne dve sezone u dresu Sampdorije, a na Mundijalu je potvrdio da se radi o kvalitetnom igraču koji ima jos mogućnosti za napredak. Pridružiće nam se početkom avgusta kada se vrati sa zasluženog odmora'', rekao je Emeri za klupski sajt.

Lukas Toreira je pored Sampdorije nastupao za Montevideo Vondarers i Peskaru.

Za reprezentaciju Urugvaja do sada je nastupio osam puta.

Arsenal doveo mladog reprezentativca Francuske Genduzija

Mladi fudbalski reprezentativac Francuske Mateo Genduzi zvanično je prešao u Arsenal iz Lorijena, saopšteno je na sajtu kluba.

Genduzi je u novom klubu zadužio dres sa brojem 29, ali detalji ugovora nisu poznati.

"Drago nam je što se Genduzi pridružio. On je talentovan mlad igrač i mnogo klubova je pokazalo interesovanje za njega. Želi da uči i unapredi svoju igru. Biće važan deo našeg tima", rekao je menadžer Arsenala Unaji Emeri.

Genduzi je za prvi tim Lorijena nastupio 30 puta, a debitovao je u oktobru 2016. godine kada je imao samo 17 godina.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.