To je kazna: Navijač pet godina bez fudbala zbog rasizma, Milvol ga trajno zabranio!

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To je kazna: Navijač pet godina bez fudbala zbog rasizma, Milvol ga trajno zabranio!

Prekršajni sud u Engleskoj zabranio je navijaču Milvola Džerardu Skenlonu da narednih pet godina ide na fudbalske utakmice, jer je na rasnoj osnovi vređao napadača Lidsa El Hađi Dijufa.

Skenlon je priznao da je 18. novembra vređao Dijufa tokom utakmice druge engleske lige, što je potvrdio i televizijski snimak.

Navijač Milvola, 53-godišnji vozač iz severnog Londona prethodno je dobio doživotnu zabranu dolaska na utakmice Milvola. Skenlon će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << morati da plati i kaznu od 525 funti.

Povezane vesti: Posle odgledanog snimka, uhapšen navijač Milvola zbog vređanja na rasnoj osnovi Rasizma ima i u Čempionšipu: Navijači Milvola vređali El Hađija Dijufa /video/
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milvol doživotno "proterao" navijača rasistu

Izvor: Sportal.rs, 27.Feb.2013

Navijač Milvola Džerard Skenlon dobro će zapamtiti vređanje El Hađi Dijufa tokom utakmice Čempionšipa. U novembru prošle godine na stadionu "Den" 53-godišnji Skenlon na rasnoj osnovi vređao je fudbalera Lids junajteda i zbog toga dobio petogodišnju sudsku zabranu prisustvovanja fudbalskim...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.