Tebas: Mesi je ikona i največi koji je igrao u Španiji

Izvor: RTS, 21.Feb.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tebas: Mesi je ikona i največi koji je igrao u Španiji

Predsednik španske fudbalske lige Havijer Tebas smatra da će Lionel Mesi ostati u Barseloni i nazvao ga ikonom španskog fudbala.
"Mesi će ostati u Barseloni, on je za njih od suštinske važnosti. Mesi prevazilazi granice normalnog u fudbalu. On je ikona za svakoga. Veoma je važno što je u našoj ligi, jer je Mesi nivo iznad svih. On je najveći igrač koji je igrao u Španiji", rekao je Tebas, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prenosi Marka.

Argentinac, pet puta najbolji fudbaler sveta, celu karijeru je u Barseloni za koju je odigrao 667 utakmica i postigao 582 gola.
Sa katalonskim gigantom u novembru 2017. godine potpisao je ugovor kojim se obavezao na vernost klubu do 2021 kao najplaćeniji na planeti sa 50 miliona evra po sezoni.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tebas: Mesi je ikona i najveći koji je igrao u Španiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2019, 07:01

Predsednik španske fudbalske lige Havijer Tebas smatra da će Lionel Mesi ostati u Barseloni i nazvao ga ikonom španskog fudbala..."Mesi će ostati u Barseloni, on je za njih od suštinske važnosti. Mesi prevazilazi granice normalnog u fudbalu. On je ikona za svakoga. Veoma je važno što je u našoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.