Tebas: Mesi je ikona i najveći koji je igrao u Španiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2019, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tebas: Mesi je ikona i najveći koji je igrao u Španiji

Predsednik španske fudbalske lige Havijer Tebas smatra da će Lionel Mesi ostati u Barseloni i nazvao ga ikonom španskog fudbala.

"Mesi će ostati u Barseloni, on je za njih od suštinske važnosti. Mesi prevazilazi granice normalnog u fudbalu. On je ikona za svakoga. Veoma je važno što je u našoj ligi, jer je Mesi nivo iznad svih. On je najveći igrač koji je igrao u Španiji", rekao je Tebas, prenosi "Marka". >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Argentinac, pet puta najbolji fudbaler sveta, celu karijeru je u Barseloni za koju je odigrao 667 utakmica i postigao 582 gola.

Sa katalonskim gigantom u novembru 2017. godine potpisao je ugovor kojim se obavezao na vernost klubu do 2021 kao najplaćeniji na planeti sa 50 miliona evra po sezoni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.