TU JE I MEGVAJER: Sautgejt saopštio spisak za Maltu i S. Makedoniju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 19:27

TU JE I MEGVAJER: Sautgejt saopštio spisak za Maltu i S. Makedoniju

Nema Sterlinga.

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt saopštio je spisak igrača za predstojeće mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj.

Na spisku nema fudbalera Čelsija Rahima Sterlinga, a zbog povreda Sautgejt ne računa ni na Džona Stounsa i Edija Nketiju, ali tu je Hari Megvajer, prvotimac Mančester junajteda.

 Engleska će 17. novebra dočekati Maltu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok će tri dana kasnije gostovati Severnoj Makedoniji.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Sem Džonston, Džordan Pikford, Aron Remsdejl.

Odbrana: Livaj Kolvil, Luis Dank, Mark Gehi, Hari Megvajer, Fikajo Tomori, Kiran Tripije, Trent Aleksander-Arnold, Kajl Voker.

Srednji red: Džejms Medison, Džud Belingem, Konor Galager, Džordan Henderson, Kalvin Filips, Deklan Rajs.

Napadači: Džerod Bouen, Fil Foden, Džek Griliš, Hari Kejn, Markus Rašford, Bukajo Saka, Oli Votkins, Kalum Vilson.

Engleska je prva na tabeli grupe C sa 16 bodova, a još je ranije obezbedila učešće na EP u Nemačkoj 2024.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo,   Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Belgijanci objavili spisak za Srbiju

Izvor: B92, 10.Nov.2023, 17:35

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Domeniko Tedesko saopštio je spisak igrača na koje računa za predstojeću prijateljsku utakmicu protiv Srbije..To je spisak i za meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Azerbejdžana...Belgija će 15. novembra u Briselu dočekati Srbiju u prijateljskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.