Izvor: HotSport.rs, 07.Dec.2023, 15:30

TSC SKLOPIO PARTNERSTVO SA AMERIČKOM KOMAPNIJOM PULSAR: Topolčani nastavljaju sa odličnim poslovanjem!

Partnerstvo značajno za celokupnu sportsku zajednicu Fudbalski klub TSC sa zadovoljstvom obaveštava da je sklopio strateško partnerstvo sa kompanijom PULSAR iz Kalifornije, globalnom investicionom kompanijom koja je lider u sportskim tehnološkim startapima. Trogodišnji sporazum potpisali su generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi i osnivač i izvršni direktor PULSAR-a Pavel Korolev, koji sarađuje sa sportskim tehnološkim startapima širom ... Read more
The post TSC SKLOPIO PARTNERSTVO SA AMERIČKOM KOMAPNIJOM PULSAR: Topolčani nastavljaju sa odličnim poslovanjem! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.