Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2021, 23:07

TREĆA SMENA: Veče odluke u kvalifikacijama za Kopa Sudamerikanu, San Lorenco i Santos u dvoboju za mesto u Libertadoresu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

PATRONAT – LANUS, 02.10

(Fudbal, Argentina, Kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šesnaestina finala argentinskog Kupa doneće nam drugi okršaj ova dva tima u sezoni. U efikasnom duelu u okviru Liga kupa pre dve nedelje slavio je Lanus sa 4:2. Za Patronat je to bio sedmi uzastopni poraz u prvenstvu, pre nego što je u prošlom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << upisao prvi trijumf, te je sa samo tri boda zakucan za dno tabele. Lanus je s druge strane iz osam utakmica sakupio 16 bodova, nalazi se na drugoj poziciji i pet rundi pre kraja smeši mu se mesto u plej-ofu. Ovde se ipak radi o kup utakmici, ali nema Patronat mnogo čemu da se nada, jer na dosadašnjih sedam međusobnih duela nijednom nije slavio.

SAN LORENCO – SANTOS, 02.30

(Fudbal, Kvalifikacije za Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Brazilska Serija A još uvek nije počela, što bi San Lorenco vrlo lako mogao da iskoristi. Santos doduše igra šampionat Paulista, ali u njemu šansu uglavnom dobijaju rezervisti, pa bi neuigranost mogla da bude veliki problem brazilske ekipe, što se videlo u prethodnoj rundi kvalifikacija, kada su jedva izbacili venecuelansku Laru ukupnim rezultatom 3:2. Pride u prvenstvu imaju skor od jedne pobede, poraza i dva remija, uz osam primljenih golova. San Lorenco je vezao dva trijumfa, oba uz sačuvanu mrežu, i u dobrom raspoloženju očekuje rivala sa kojim je koplja ukrstila jedino u dvomeču davne

DEPORTIVO PEREIRA – INDEPENDIJENTE MEDELJIN, 01.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na dosadašnjih 15 odigranih utakmica Deportivo ima jednu jedinu pobedu, i samo Petrolera, koja još uvek čeka na prvi trijumf, ima slabiji bodovni učinak od njega. Independijente je u seriji od deset mečeva bez poraza, a osvojenim bodom večeras popeo bi se na osmu poziciju, koja po podvlačenju crte garantuje mesto u plej-ofu. Na osam od deset pomenutih utakmica tima iz Medeljina došla je igra 0-2.

ALIJANCA PETROLERA – INDEPENDIJENTE SANTA FE, 03.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Independijente bi trebalo da ima zicer u 17. kolu. Tim iz Santa Fea u goste ide Petroleri, jedinoj ekipi koja još uvek nema pobedu u prvenstvu i pride je na 17 utakmica postigla samo sedam golova. Santa Fe nakon poraza na otvaranju sezone upisao još samo jedan, ali će svakako želeti da pobedom prekine seriju od dva remija.

EMELEK – MAKARA, 00.15

(Fudbal, Kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Makara jako retko gubi ove sezone. Zapravo, jedini poraz upisala je na otvaranju sezone, od kada je nanizala šest mečeva bez poraza, odnosno četiri uzastopna remija. Jedan od njih došao je u prvom meču protiv Emeleka, kada je Makara golom u 90. minutu za 2:2 pokazala da neće tek tako odustati od mesta u grupnoj fazi Kopa Sudamerikane. Emelek takođe ima sam jedan poraz u sezoni, ali je u prvenstvu sakupio četiri boda više od večerašnjeg rivala. Na prethodnih pet međusobnih duela oba tima su slavila po dva puta, uz jedan remi.

DEPORTIVO KALI – DEPORTES TOLIMA, 02.30

(Fudbal, Kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pred domaćinom je gotovo nemoguća misija. U prvom meču Deportivo Kali je poražen sa 3:0, te će večeras morati da slavi sa istim rezultatom ukoliko želi da obezbedi produžetke. Međutim, na prethodnih 16 međusobnih susreta bio je bolji od Deportesa tek četiri puta, od čega tri puta minimalnom razlikom.

SERO LARGO – PENJAROL, 02.30

(Fudbal, Kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Za razliku od ekvadorskih i kolumbijskih timova, urugvajske očekuje tek prvi meč kvalifikacija za Kopa Sudamerikanu. Sero Largo nikako nije blistao u dosadašnjem delu sezone. Na 15 utakmica u prvenstvu upisao je svega četiri pobede, od čega tri na poslednjih pet utakmica, što bi mogla da bude najava boljih dana. Penjarol je pak drugi, sa pet bodova zaostatka za liderom Liverpulom i učinkom od četiri pobede iz poslednjih pet utakmica. Na prethodnih pet međusobnih duela Penjarol je slavio tri puta, uz remi i jednu pobedu Sero Larga.

HUAČIPATO – ANTOFAGASTA, 02.30

(Fudbal, Kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Golom u sedmom minutu nadoknade Huačipato je stigao do minimalne prednosti pred revanš. O formi timova teško je govoriti, jer prvenstvo u Čileu tek što je počelo. Antofagasta iz uvodne dve runde ima po pobedu i poraz, dok je Huačipato oba puta remizirao. Na tri od poslednjih pet međusobnih duela, uključujući i pomenuti minimalni trijumf, slavio je Huačipato. Jedan je pripao Antofagasti, dok je jedan završen bez golova.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvalifikacije za Libertadores: Odluka pada u dvomeču velikana Santosa i San Lorenca

Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2021

Prvi meč igra se u Buenos Ajresu, revanš u Braziliji umesto u Sao Paulu zbog Kovid restrikcija..Južna Amerika je kontinent na kojem se živi za fudbal, a dve zemlje koje više od svih veličaju najvažniju sporednu stvar na svetu (na zapadnom delu južne zemljine hemisfere, izbacili bi to sporednu)...

Nastavak na MozzartSport.com...

TREĆA SMENA: Epicentar u Buenos Ajresu, River na popravnom, bitke za Kopa Libertadores i Kopa Sudamerikanu, Bogdanović, Jokić i Pokuševski na parketu

Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2021, 23:04

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..MONTEVIDEO SITI – FENIKS, 00.15..(Fudbal, kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Urugvajski timovi Montevideo Siti i Feniks bore se za jedno mesto u Kopa Sudamerikani, drugorangiranom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.