Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2021, 23:09

TREĆA SMENA: Akcenat na Kopa Libertadoresu i Sudamerikani, mađioničar Bogdanović zatrpava koš Orlanda

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

OLVEJZ REDI – INTERNASIONAL, 00.15

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Večeras startuje nova sezone Kopa Libertadoresa, a među prvima će na teren Olvejz Redi i Internasional. Prava prilika da se vidi da li je bolivijski tim zaista uvek spreman i kadar da pomrsi konce favorizovanom Internasionalu. I jedan i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << drugi tim su u takmičarskoj formi, pa ih treba očekivati na maksimalnom broju obrtaja. Internasional je imao fantastičnu uvertitu za meč sa Olvejz Redijem, pregazio je Aimore u državnom prvenstvu Brazila.

SANTOS – BARSELONA SC, 00.15

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Santos je imao minimalno vremena za odmor. U ponedeljak je igrao u sklopu državnog prvenstva. I pobedio na domaćem terenu. Dobra stvar je što prvi meč ne igra na strani, pa je imao koliko-toliko vremena da se regeneriše. Ekvadorska Barselona je podbacila u šampionatu, remizirala je pred put u Brazil, ali odmornija dočekuje meč prvog kola. Dva tima su se na međunarodnoj sceni poslednji put sastala u četvrtfinalu Kopa Libertadoresa 2017. godine, a dalje je prošla Barselona.

SPORTING KRISTAL – SAO PAULO, 02.30

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sporting Kristal je novu sezonu započeo na izvanredan način. U peruanskom prvenstvu je jedini neporaženi tim, a iz četiri kola je sakupio maksimalnih 12 bodova. I Sao Paulo je u dobroj formi, a poseban energetski impuls izazvala je pobeda nad Palmeirasom. Trikolori su vezali četiri trijumfa i obezbedili su plasman u plej-of Paulista šampionata.

VELEZ SARSFILD – FLAMENGO, 02.30

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Odmarao je Rožerio Seni nosioce protiv Portugeze pred put u Buenos Ajres i to mu se umalo obilo o glavu. Iščupao je Flamengo bod i izborio prolaz u doigravanje državnog prvenstva, a lako se moglo dogoditi da mu plej-of visi. Velez se posle eliminacije iz kupa i poraza od Atletiko Tukumana u Liga kupu Argentine vratio na pobedničku stazu. Slomio je Velez na Amalfitaniju ekipu Urakana (2:0) i popravio raspoloženje uoči starta Kopa Libertadoresa.

ATLETIKO GO – NJUELS OLD BOJS, 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sve je spremno za početak nove sezone u drugom po snazi takmičenju na Zelenom kontinentu. U isto vreme kada se lopta zakotrlja u Kopa Libertadoresu, to će se dogoditi i u Kopa Sudamerikani. Atletiko Gojanense i Njuels Old Bojsi će među prvima na teren, a oba tima u odličnom raspoloženju dočekuju ovaj duel. Atletiko je u državnom prvenstvu lider, a Njules je na tri remija dodao dve pobede i pobegao sa dna tabele.

12 OKTOBAR – ROSARIO, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Razloga za optimizam ima u oba tabora pošto ih krasi dobra forma. Rosario je posle poraza od San Lorenca u Liga kupu Argentine vezao dva trijumfa i ima dobre šanse da se nađe u plej-ofu, ali mora nastaviti sa igrama iz prethodna dva kola. Ekipa 12 oktobar je u seriji od četiri meča bez poraza u paragvajskoj Aperturi, što joj je donelo beg sa začelja.

FEROVIJARIJA – GUARANI, 02.30

(Fudbal, Paulista šampionat)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Maštaju Ferovijarija i Guarani o plasmanu u plej-of Paulista šampionata i osvajanju titule. I dok je Ferovijarija na drugom mestu u svojoj grupi, Guarani je ispod crte, a pobeda mu je preko potrebna. Sao Paulo jedini je siguran za narednu fazu, a prethodni meč ova dva tima završen je podelom bodova (1:1). Za Ferovijariju nastupa Bruno Mezenga, bivši igrač Crvene zvezde i u strašnoj je golgeterskoj formi.

ATLANTA – ORLANDO, 01.30

(Košarka, 01.30)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Imaju Atlanta i Orlando velikih problema sa povredama ove sezone, neće ni sada moći da odmere snage u najjačim sastavima, ali se ti brojni izostanci ne odražavaju na Hokse. Sigurnim korakom gaze Bogdan Bogdanović i drugovi kroz prvenstvo, a srpski bek je eksplodirao posle povratka na parket i oporavka od povrede. Sipa Bogdan iz svih pozicija, puca od samopouzdanja i predstavljaće ogromnu opasnost po Orlando, koji je drugi najgori tim zapadne konferencije.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.