Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2021, 10:05

AZIJA: Persepolis u Ligi šampiona gazi sve pred sobom, kreće Superliga Kine

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu...

AL VAHDA – AL RAJAN, 16.30

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Al Rajan kojeg sa klupe predvodi Loran Blan, nekadašnji trener Pari Sen Žermena, bez pobede je u Grupi E Lige šampiona posle dva odigrana kola, a u istoj situaciji nalazi se i Al Vahda. Oba tima su osvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << po bod i imaju imperativ pobede. Iako su predstavnici Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata loše startovali, trijumf bi ih uz poraz Goe lansirao na drugo mesto.

PERSEPOLIS – GOA, 19.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Spada Persepolis u uzak krug favorita za osvajanje Lige šampiona, a da će opet biti konkurentan i da je pikirao samu završnicu takmičenja, pokazuju i rezultati na početku grupne faze. Ozbiljno je shvatio Persepolis novu kampanju, ništa ne prepušta slučaju i pobedom nad indijskim predstavnikom bi jednom nogom zakoračio ka izlasku iz grupe. Goa i Persepolis nisu se do sada sastajali.

AL ŠARDŽA – PAHTAKOR, 20.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jedini tim koji je osetio slast pobede u Grupi B je Al Šardža. Tim iz Ujedinjenih Arapskih Emeirata je na otvaranju izašao na kraj sa Al Kuvom. Minimalac, pa utakmica bez golova. Jasno je kakvu filozofiju gaji trener Al Jasi iz Katara. Lud meč na premijeri odigrali su Pahtakor i Traktor-Sazi (3:3). Svi golovi pali su u drugom poluvremenu, Iranci su poveli sa 2:0, Pahtakor ih je okrenuo, ali uzbekistanski predstavnik nije uspeo da sačuva prednost u završnici. Posustao je Pahtakor protiv Kuve, remizirao je i još čeka na prvu pobedu u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

FULAND – AL NASR RIJAD, 20.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fuland i Al Nasr su na sličan način otvorili najjače takmičenje na najvećem i najmnogoljudnijem kontinentu. Oba tima su na otvaranju takmičenja osvojila samo po bod. Fuland je odigrao nerešeno sa katarskim Al Sadom (1:1), kojeg predvodi Ćavi, a Al Nasr je podelio plen sa Al Vehdatom. Naredna runda donela je pobede ovih timova, neočekivano su izbili u prvi plan pored Al Sada, koji je bio dominantan u domaćem prvenstvu, ali na najvećoj klupskoj smotri u Aziji nešto ne štima.

POHANG – SUVON SITI, 12.30

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Suvon će se grčevito boriti za opstanak. Pobedom u prošlom kolu nad Gangvonom je prepustio fenjer, ali se nije preterano udaljio sa samog začelja. Duel sa Pohangom dočekuje na pretposlednjoj poziciji. Pohang je posle serije slabijih rezultata uspeo da uhvati ritam i poveže dve pobede zahvaljujući kojima se probio do 6. mesta, poslednjeg koje vodi u plej-of. U prethodna četiri odmeravanja snaga Suvon je četiri puta bio bolji, a čak tri puta tačan rezultat bio je 1:0.

GUANGDŽOU – GUANGDŽOU SITI, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Višemesečna pauza je gotova, počinje nova sezona kineske Superlige. Timovi će biti podeljeni u dve divizije, odnosno Grupe A i B. Na startu odmah gradski derbi, a ambicija Kanavarovog Guangdžoua je da se ponovo nađe u finalu, ali i podigne trofej, koji mu je prošle sezone „oteo“ Đangsu. Gradski rival Siti imao je slabu sezonu iza sebe. Zna se ko je gazda grada. Siti je poražen na poslednjih pet utakmica, a dva puta bilo je 5:0. Umeli su gradski rivali da odigraju spektakularne utakmice koje su se završavale rezultatom 5:4 ili 7:2.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Đonbuk hita ka petoj vezanoj kruni, Seul zaređao sa porazima, Liga kup je Kobeova šansa, narušena hegemonija u Kuvajtu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2021, 09:59

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu....KOBE - TOKUŠIMA, 11.00..(Fudbal, Liga kup Japana)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Trofej u prvenstvu Japana je već rezervisan za Kavasaki, koji je znatno odmakao konkurenciji, pa je ostalima preostalo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.