TORP DOŽIVEO SRČANI UDAR NA TERENU

Izvor: Kurir, 26.Sep.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TORP DOŽIVEO SRČANI UDAR NA TERENU

OSLO - U susretu norveške fudbalske lige između Sogndala i Brana 27-godišnji Brana Karl-Erik Torp srušio se na teren pred kraj utakmice zbog srčanog udara... Prema informacijama iz norveških medija

OSLO - U susretu norveške fudbalske lige između Sogndala i Brana 27-godišnji Brana Karl-Erik Torp srušio se na teren pred kraj utakmice zbog srčanog udara...

Prema informacijama iz norveških medija nesrećni Torp u igru je ušao u 79. minuti, a svega desetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << minuta kasnije kolabirao je i srušio se na teren. Vrlo brzo mu je pružena pomoć, a na fudbalski teren je sleteo i helikopter kojim je prebačen u bolnicu gde mu je dijagnosticiran srčani udar.

"Doživeo je srčani udar.  Ništa više ne možemo reći osim da je sada stabilno i da ide na bolje. Na samom terenu smo mu pružili pomoć i sada je stabilan i pri svesti",  potvrdio je doktor  Asla Kjeldsen.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.