Fudbaler norveškog Brana doživeo srčani udar usred utakmice! /video/

Izvor: Blic, 26.Sep.2011, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler norveškog Brana doživeo srčani udar usred utakmice! /video/

Vezni igrač norveškog Brana Karl-Erik Top doživeo je srčani udar pred kraj utakmice sa Songdalom. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Top je u poslednjim trenucima utakmice, samo desetak minuta pošto je ušao sa klupe, pao na zemlju i samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara, on je izbegao teže posledice.

Nekoliko minuta po ukazivanju pomoći, na teren je sleteo helikopter i fudbaler je prebačen u bolnicu.

"Pretrpeo je srčani udar i ništa drugo ne možemo reći osim da je bolje i da je njegovo zdravsteno stanje stabilno. Pružena mu je pomoć defibrilatorom i reanimacijom", rekao je Asla Kjeldsen, klupski doktor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TORP DOŽIVEO SRČANI UDAR NA TERENU

Izvor: Kurir, 26.Sep.2011

OSLO - U susretu norveške fudbalske lige između Sogndala i Brana 27-godišnji Brana Karl-Erik Torp srušio se na teren pred kraj utakmice zbog srčanog udara.. Prema informacijama iz norveških medija..OSLO - U susretu norveške fudbalske lige između Sogndala i Brana 27-godišnji Brana Karl-Erik Torp...

Nastavak na Kurir...

Torp doživeo srčani udar na terenu

Izvor: Glas javnosti, 27.Sep.2011, 07:06

OSLO - U susretu norveške fudbalske lige između Sogndala i Brana 27-godišnji Brana Karl-Erik Torp srušio se na teren pred kraj utakmice zbog srčanog udara....Prema informacijama iz norveških medija nesrećni Torp u igru je ušao u 79. minuti, a svega desetak minuta kasnije kolabirao je i srušio...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.