Švedski trener optužio Zlatana da je koristio doping!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2016, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedski trener optužio Zlatana da je koristio doping!

Fudbalski "zemljotres" na pomolu. Bivši švedski atletski trener Ulf Karlson optužio je napadača PSŽ-a Zlatana Ibrahimović da je koristio doping dok je igrao za Juventus.

On je rekao je da je doping, pored Ibrahimovića koristio i njegov saigrač iz reprezentacije Albin Ekdal, koji je takođe nekada igrao za Juventus.

- Ibrahimović je dobio 10 kilograma za samo šest meseci. I to dok je bio u Juventusu. To je nemoguće za tako kratko vreme. Čak je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Ekdal dobio 8 kilograma u Juventusu, a obojica su bili oslobođeni doping testova za razliku od nekih drugih sportista. Njih dvojica su imala lekara, koji je prethodno bio suspendovan na 22 meseca. Uveren sam da njih dvojica bili dopingovani - rekao je Karlson.

Reagovao je i FS Švedske.

- Iznenađeni smo ovim optužbama, pogotovo što su one iznete bez dokaza. Ne želimo da nagađamo zašto je Karlson to rekao, ali nama je sve ovo apsurdno - poručeno je iz FS Švedske.

Ibrahimović je igrao za "staru damu" od 2004. do 2006. godine, a od 2012. godine igra za PSŽ, a narednog leta biće jedna od zvezdi prelaznog roka jer se za njega otimaju najbolji engleski klubovi.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Zemljotres

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.