Ekspresni odgovor Ibre: Tužba!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekspresni odgovor Ibre: Tužba!

Bivši švedski atletski trener Ulf Karlson optužio je napadača PSŽ-a Zlatana Ibrahimović da je koristio doping dok je igrao za Juventus. Ubrzo je stigla i reakcija iz tabora napadača "svetaca" i švedske reprezentacije.

Ibrahimovićev agent Mino Rajola rekao je da je Karlson napravio "veliku grešku".

- Tužićemo ga. Uvek ima ljudi koji mrze. Možda je on bivši sportista koji nije uspeo da napravi karijeru, ili je možda samo ljubomoran. Ali, taj čovek je napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << veliku grešku. Živeo je jedan život pre te izjave, a posle nje će imati potpuno drugačiji. On širi neistine - rekao je Rajola za švedski list "Ekspres" i dodao:

- Doping skandal u Juventusu je bio završen kada je Zlatan stigao. Tamo smo imali mnogo doping kontrola, a Zlatan je testiran između 15 i 20 puta. Juventus je uvek bio pod mikroskopom. Ta tvrdnja o Zlatanovom dopingu je luda, nema dokaza. Svi u klubovima za koje je Zlatan igrao znaju da on ne uzima čak ni aspirin.

Rajola je rekao da je Ibrahimović miran posle optužbe.

- Njemu je više neprijatno što je promašio penal protiv Mančester sitija u Ligi šampiona. Rekao je da nije njegov posao da odgovara na ovakve navode - zaključio je Rajola.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.